• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
VLADO66 - майстор
bulhomes2 написа:
Ми нали за дупки от пирони пита човека?!? К'ъв е тоя полиуретанов уплътнител?
Ето един вид http://www.marisanbg.com/bg/terafleks-p ... C3EtP8YbxA по строителните хипермаркети има евтини пистолети по 15-тина лева за тези салами.
Има такъв уплътнител и за обикновенни гилзи/като тези за силикон/.Трябва да се гледа консистенцията-да е най-много 40 защото иначе е голям зор с нанасянето-ръце не остават от стискане на пистолета.
nikolovvd - майстор
Такъв "салам" ползвам за лепене на отлепени хидроизолационни плоскости към стената, а на скоро теракот за рифер 10 и врачански варовик за поцинкована ламарина. Няма тякова лепило!
Оказа се, че с него лепят стъклата на колите.
VLADO66 - майстор
Е аз съм лепил гранитогрес за гладки метални стъпала с полиуретан. :)
vlassev - специалист
Здравейте, да попитам и аз тук, за да не отваарям нова тема.
Рано на пролет покрих гаража с профилирана поцинкована ламарина и от долу налепих 40 мм. фибран. За лепенето ми препоръчаха монтажна пяна, която не се раздува. До края на лятото повечето платна изпопадаха, като пяната остана по тях. Пробвах да залепя едно платно със санитарен силикон... същата работа. Явно силикона не работи, а от разширяването на ламарината пяната се отлепва.
Търся съвет за подходящо лепило!
plamen6703 - майстор
вт ное 05, 2019 4:13 pmvlassev написа:
За лепенето ми препоръчаха монтажна пяна, която не се раздува. До края на лятото повечето платна изпопадаха, като пяната остана по тях. Пробвах да залепя едно платно със санитарен силикон...
Търся съвет за подходящо лепило!
С монтажна пяна няма да стане номера, от опит ти го казвам. Трябва ти полиуретаново лепило не пяна и ще свършиш работа :wink: ! :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Лепило за ламарина и винил-питане" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: