Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
relaxxx - специалист
Ох китайката ме закова със $130 транспорт за моторчето.. и аз и викам, търси по евтино хохо.. мтаа докато не смъкне транспорта до педесетина долара няма да го поръчвам, ако имате идеи казвайте.. Каза че ще провери по море как е...
Последна промяна от relaxxx на пет окт 10, 2014 7:56 pm, променено общо 1 път.
evparts.alle - специалист
Е нема да стане - това са цените..
:lol:

А ето го колелцето.
Има предни и задни амортисьори и...малко прах по него :)

Изображение
relaxxx - специалист
Ееее това сериозно добиче, сигурно е едно 20+ килца...
sasko12345 - специалист
Преди време имах чопър и се отказах от тези мотори завинаги. Ако си 1.50 -1.60 висок е ок. Ама ако си 1.90 просто не става. Имаш чувството че ще паднеш по гръб и ще се размжеш и наистина задната гума си поднася пончкога това на истински мотор 160 кг. А пък на колелото сигурно ще е още по зле
relaxxx - специалист
Направи ли го чопъра?
evparts.alle - специалист
Здравей!
Направило го е момчето чопъра. Първо го е пробвал на метален чопър, а сега довършва и този от дърво.
Снимки няма още.
sasko12345 - специалист
сутринта гледам батерията ми 48волта 12 клетки показва 30,6волта и ми се стува леко подута. Чудя се да я зареждам ли да не вземе да гръмне.
relaxxx - специалист
Ами според мен може да я пробваш... но трябва да бъдеш внимателен. Ако може на терасата в една тенджера да я сложиш или във някаква кофа и си приготви едно пожарогасителче... и я наблюдавай.. иначе, другия вариянт е да я хвърлиш.. пак зависи колко е стара.
zec ingenering - специалист
Sasko, нема се плашиш! Докарай я, да я видя тая батерия!
sasko12345 - специалист
като се върна от финландия ще ти я донеса иначе колко им е минималния волтаж на тези клетки.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: