Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Точно от тези за 1000V май няма. Нито пък с такъв капацитет. Има от серията МБГВ. Да ама такива не ми се търкалят. И да е имало навремето не съм си вземал. :-D Ми тежат си говедата и са обемисти. Трябваше да се обадиш в края на май, преди изложението. Там е твърде вероятно да намериш такива.
За анодни филтри ли ти трябват?
:partyman:
hidrazin - майстор
Кво няма? Няма у нас.
dyaneff - майстор
За този текст ставаше дума, че няма такова устройство. :partyman:

atanasov_dg написа:
pipilica написа:
А ще бъдеш ли така любезен да споделиш и нас какво има вътре и как работи. Може и някоя снимчица да приложиш ако не е нахално.
ДА - нахално е да се иска такава ценна информация.
Да - има такова устройство и то работи - гарантирано.
НЕ - това устройство няма да бъде комерсиализирано.
НЕ - няма да бъде публикувана информация.
ДА - ще споделя детайли ,относно схематичното решение ,но само на лично предаване на информацията.
ДА - надявам се ,че който получи схематичната загадка ,няма да я публикува във пространството.

Подробности на Л.С.
sstefanov - майстор
Анодни на ГМ70. :-D
gogo7777 - майстор
За този текст ставаше дума, че няма такова устройство.
А, няма.......верно ли :wink: Има ама кой ти казва.....да не е луд. Колкото са по-модерни електромерите толкова по-просто е устройството. На мен повдигането на темата ми прилича на комерс. Ама да видим :lol:
kolev_k - специалист
vpdyankov написа:
Не помня точната цифра, завършил съм ВМЕИ преди 16години, но КПД на ел. нагревателя е около 20%. Топлината, която получаваме са всъщност топлинни загуби. Ако беше друго, т.е. ако КПД е 100%, излиза че климатиците имат КПД 200% до 600%. Това означава че перпетум мобиле е вече открит.
Тоя се е изказал съвсем неподготвен,жалко че е завършил ВМЕИ.Явно бърка нагревател с крушка с нажежаема жичка.И какво общо имат климатиците с темата на дискусията?!
hidrazin - майстор
:? Е ами това е било преди 7 години. Може и да е научил някои неща за тези години ама едва ли. Като гледам кога е писал и кога е завършил, трябва да е някъде 91-ва. А тогава все още обучението го биваше. Излиза че не е ясно как е завършил и с каква оценка при тези негови "разбирания".
П. Петков - специалист
dyaneff написа:
За този текст ставаше дума, че няма такова устройство. :partyman:

atanasov_dg написа:
pipilica написа:
А ще бъдеш ли така любезен да споделиш и нас какво има вътре и как работи. Може и някоя снимчица да приложиш ако не е нахално.
ДА - нахално е да се иска такава ценна информация.
Да - има такова устройство и то работи - гарантирано.
НЕ - това устройство няма да бъде комерсиализирано.
НЕ - няма да бъде публикувана информация.
ДА - ще споделя детайли ,относно схематичното решение ,но само на лично предаване на информацията.
ДА - надявам се ,че който получи схематичната загадка ,няма да я публикува във пространството.

Подробности на Л.С.
Има! Сега ще се кача на тавана и ще Ви направя снимки. :-D

Тема "КОНСУМАЦИЯ НА ТОК ОТ МРЕЖАТА С 200 Hz ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: