Да, но за да не се рови в темата я пуснах пак, става перфектно мезе, но както писах с телешките сърца си е голяма хамалогия. 

kuger написа:Колко време (като минимум) да го държа отвън пред климатика, и още един въпрос- има ли опасност от нападение от птици?КИМИ написа:Имам един въпрос към по-опитните по темата:Мисля топло ще му е. Ако пасва да овесиш мезето срещу външното тяло на климатика ще е супер.
Ако взема свинска рибица и я обработя като за сушене, мога ли да я провеся в кухнята- имам един корниз към бокса, където не пречи, малко встрани от климатика, през деня там няма никой и не пречи, а климатика си духа денонощно и е 17-18 градуса, и дали ще капе нещо, в кухнята не се готви, миризми?
Естествено, климатика да е в режим на отопление.
КИМИ написа:И ще го изпортиш, жалко. Това, дето ще се откапи, как ще го махнеш? Най-добре е клетка, но заема място, освен ако не е разглобяема.gogo7777 написа:Гарги.....Във В.... гарга не кацааа.
Измислих го!![]()
Провисвам мръвката на простора и около нея внимааателно обличам с рибарския ми живарник! Той е голям и дълъг и няма да опира до месото, даже ще пази и от мачките на комшията, че са вълчи размер.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: