Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
masterval - майстор
Днес щракнах една приятна порта. Но като гледам, кутията за брава седи като нещо от друга врата, добавено е към проекта впоследствие :?
И шишовете на върха... Както и да е. Хареса ми централната фигура.
Sk4 - специалист
идята на Lans Link много ми хареса...
sabuke - помощник
аз имам следният въпрос - може ли да се направи ЖЕЛЯЗНА балконска врата със стъклопакет?
velsi - Почетен майстор
Принципно може, но смисъла от стъклопакета се губи напълно при положение, че самата врата ще е студена колкото стъклото, да не говорим, че ще има луд конденз по нея.
sabuke - помощник
velsi написа:
Принципно може, но смисъла от стъклопакета се губи напълно при положение, че самата врата ще е студена колкото стъклото, да не говорим, че ще има луд конденз по нея.
става въпрос за голяма балконска врата тип портал- стъклопакет така или иначе трябва да има, а железарията ще е хем за красота, хем срещу неканени гости, когато вкъщи няма никой...... дано правилно да съм обяснила за какво става дума
velsi - Почетен майстор
Голяма или малка проблема, за който говоря си остава. Дори по-голяма - по-лошо.
sabuke - помощник
голяма е- става въпрос за 2.30 височина на 3 м ширина
jeffry - напреднал
sabuke, за такъв случай, според мен, направи си дървена врата със стъклопакет, пък срещу крадци си сложи външна жел. щора от тия, дето се навиват горе на руло. Иначе, както казва velsi, голяма врата - голям конденз.
sabuke - помощник
jeffry написа:
sabuke, за такъв случай, според мен, направи си дървена врата със стъклопакет, пък срещу крадци си сложи външна жел. щора от тия, дето се навиват горе на руло. Иначе, както казва velsi, голяма врата - голям конденз.
май така ще направя......

Може въпросът ми да е глупав, но има ли как на самата дървена дограма от външната страна да закрепя някакви метални решетки, така че дори и стъклото да се разбие, тези решетки да не позволяват да се влезе в къщата?
velsi - Почетен майстор
Да, разбира се, че може. Но все пак всичко зависи от конструкцията и цялостната визия на вратата.

Тема "Желязна врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: