От мобилни телефони до цифрови камери
gibson58 - специалист
Аз си взех тази http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/804.html
Няма грешка,вкус,каймак ,всичко е ок.Като за парите си е просто чудесна.С една цедка (не ръкохватка) е и да едно и за 2 кафета, но и в двата случая ги прави чудесни.Мислех ,че като е с 1 цедка единичното кафе няма да става,но съм грешал,екстра си е.Само като я зареждам за 2 кафета ,каточели се препълва и няма място за 2 пълни дози,ама май ми е много голяма мерителната лъжица.
gogyto - специалист
gibson58 написа:
Аз си взех тази http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/804.html
Няма грешка,вкус,каймак ,всичко е ок.Като за парите си е просто чудесна.С една цедка (не ръкохватка) е и да едно и за 2 кафета, но и в двата случая ги прави чудесни.Мислех ,че като е с 1 цедка единичното кафе няма да става,но съм грешал,екстра си е.Само като я зареждам за 2 кафета ,каточели се препълва и няма място за 2 пълни дози,ама май ми е много голяма мерителната лъжица.
В крайна сметка днес от Кауфланд вземах ето тази http://www.clatronic.de/products/en/Sma ... chine.html
Има две цедки за едно или две кафета и крема диск.
Кафето стана супер с каймак, който накрая даже остана в чашата след като изпих кафето.
gibson58 - специалист
Да и при мен остава по чашата.Аз забелязвам ,че ги има тия модели машини под различни марки,но еднакви на външен вид.Като моята видях на нео или елит,незнам коя шитня беше ,но всичко същото (поне отвън) само сменено логото. И за още по ниска цена 59лв!!
gogyto - специалист
gibson58 написа:
Да и при мен остава по чашата.Аз забелязвам ,че ги има тия модели машини под различни марки,но еднакви на външен вид.Като моята видях на нео или елит,незнам коя шитня беше ,но всичко същото (поне отвън) само сменено логото. И за още по ниска цена 59лв!!
Честно казано, аз съм изненадан от тази машина.Кафето ясно - добре се получи и то с "Нова Бразилия".Очаквах да е по шумна, но работи сравнително тихо.Гаранцията е 3 години , мен ме устройва.Между другото модела на Ариели който си бях набелязал да купувам от два ел.магазини е изчепан, и това е станало днес. :lol:
sbirov - специалист
Според мен най-важното е какво кафе сипеш. В къщи имам едно менте - Rohnson :-D А на бачкането има вендиг автомат Zanussi Spazio. Като си изпрося кафе от човека, който го зарежда - моята машинка е върха. Като и сипя "Нова Бразилия" - ми не ми харесва...
А може и вкуса да съм си увредил :?: Знам ли? :partyman:
onkelabg - специалист
gogyto

Колега....пусни неква снимка с кафе/без кафе.
А честито :drinkers:
gogyto - специалист
onkelabg написа:
gogyto

Колега....пусни неква снимка с кафе/без кафе.
А честито :drinkers:
Мерси

Изображение

Снимки утре ,че вече не е за кафе, ама е 6 от всякъде за мене. :rock:
gogyto - специалист
Ето лайф снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тема "Избор на бюджетна кафемашина Arielli" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: