• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
От мобилни телефони до цифрови камери
fbr - майстор
miroton написа:
работа 50 лв
части отделно
кво искате повече кат не сте ремонтирали мълчете не се правете на разбирачи пък и кат не ви харесва цената има и други сервизи

то за гледане 50 лв бая ще забогатея
Jack52 написа:
Един "колега" от форума предложи да "погледне", но иска за целта скромните 50 лв! Много са ми интересни хора които първо искат, после гледат кое как и естествено ... не дават гаранция. - Сумата обаче е твърда - казва - за по-малко не става.
Че те и в един сервиз ми казаха толкова, поне дават 3 месеца гаранция.
Всеки гледа да удари кьоравото.
Ай ся, кой лъже.
miroton - майстор
Явно нещо четете какво ви и изнася,
как може нещо да се прави и да не се дава гаранция?
аиде пък и сега като си искаш пари за работа те обвиняват че искаш да удариш кьоравото,елате вие ми работете без пари :lol: :lol: :lol:
hidrazin - майстор
Е ами за мен е ясно какво е станало. Единия е предложил да "погледне" за 50 лева като е имал в предвид че цената включва диагностика и ремонт.
Като естествено се включва и гаранция. А е казал "погледне" защото понякога нещата се закучват и не е ясно дали ремонта ще се размине леко.
Другият пък си е помислил че тази сума е само за "гледане" и ще му искат още пари за работа.
Случват се понякога такива неща. Просто е трябвало да се уточнят тези подробности.
Който не му харесва - има си сервизи. Има и големи сервизи. Там никой няма да се занимава чак толкова до детайл.
Нов захранващ блок за около 150-200 лева плюс цената за ремонта. Ако искаш. Така ще е вече с новите телевизори.
Караш докато издъхне. После ако намериш модул на сносна цена, добре. Ако не - в магазина за нов талавизор. :-D
:partyman:
miroton - майстор
hidrazin благодаря за обобщението
:drinkers: после
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "LCD LG 32LB75 загуби картина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: