• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
Абе за Трън не знам ама за Кнежа - със сигурност. :-D
:partyman:
Да бе, щото тази вечер казаха, че там е измерена най- ниската температура- минус 38( малиййй), затова го споменах :partyman:
alsted - майстор
Зер Казанлък не е котловина с характерен инвирсионен слой в мразовитите месеци :?:
stiv1961 - майстор
alsted написа:
Зер Казанлък не е котловина с характерен инвирсионен слой в мразовитите месеци :?:
Вярно е, доста температурни рекорди има там- хидрата ще каже, но Ягода е на 18 км от Казанлък и е коренно различно..... айдеееее, отплеснахме се :-D
schuldiner - майстор
Отплеснахте се я... Аз пък си признавам, че карам на кладенчова вода - като замръзне не пръска и кво толкова.
kuger - майстор
Бях решил да не цвъкам в темата, но: Налях концентрирана течност, която ми направи впечатление, че е доста гъста. Веднага се потвърди това, помпичката не правеше толкова силна струя като преди. Та, мисълта ми е да се поразрежда поне малко концентрата, да не се мъчи излишно помпичката. Естествено в разумно съотношение.
fox_vt - майстор
То това ще е някакъв по така концентрат :wink: Съпоставимо с това ракия 38 градуса мека топлина и ракия 58 градуса силна топлина са еднакво гъсти :-D Просто при теб са добавили в повече някой от допълнителните продукти.
nikolovvd - майстор
След като се обърне колата пътища много и затова ще се въздържа от съвети.
Ще се огранича в споделяне на личен опит.
Обикновено купувам готова течност от вериги бензиностанции ..., но тази Зима я купих от Лидъл.
Преди да я сипя в казанчето на колата, слагам в една капачка от детско пюре малко от течността и завивам отгоре бурканчето. Така полученият контейнер слагам във фризера. Ако след 12 часа няма кристали или наченки на замръзване, я сипвам. Ако ли не, следва рекламация.
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Chefo77 написа:
Не отговори за маркучетата. Не казваш как се решава проблема при тези, които имат...
Чефо, давам едно решение за хората с VW...
Ама пак не си прав, приятелю! Казваш как ТИ си решил проблема си и даваш решение на хората, които карат VW с архитектура на коша като на Вентото ти! Защото не на всички VW казанчето е отгоре. Гледай снимки, ще видиш сам :)
Пък наистина си имал късмет :thumbs:
thinkpad - майстор
stiv1961 написа:
На са фали с твоя ВФ :-D , и аз вече съм с такъв.
Голяма грешка. А клапите оправи ли си, че много внезапно ще ти спре парното? :-D Аз не знаех, че такива проблеми имат VW, докато не си купих един. А иначе не знам кой разрежда разредената течност... :?
П. Петков - специалист
Някой знае ли каква е проводимостта на течността за чистачки? Какво ще стане, ако в казанчето се сложи да "свети" една крушка за странични мигачи или софитна лампа? Дали ще се получи електролиза? Един познат, във водата със спирт слагаше и по няколко капки Веро.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Течността ми за чистачки замръзна, съвети моля...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: