• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
miroton - майстор
Само една защитка за прав ток на изхода да беше сложил.
bagera1 - специалист
да ти кажа честно, не знам за какво говориш :?
miroton - майстор
bagera1 написа:
да ти кажа честно, не знам за какво говориш :?
Като ти гръмнат ис да не изгориш тонколоните.
bagera1 - специалист
ако "ис" е изкривен сигнал то копчетата за включване на каналите са за това :lol: :?
едно време ме инструктираха да включвам захранването и след около 20- 30 сек. да пускам тонколоните
miroton - майстор
Една платчица и си решаваш проблема с пукането в тонколоните,пък и няма да натискаш кочетата,пък и като изгорят ис няма да ти изгорят тонколонките-10 лв са ти материалите.
bagera1 - специалист
miroton написа:
Една платчица и си решаваш проблема с пукането в тонколоните,пък и няма да натискаш кочетата,пък и като изгорят ис няма да ти изгорят тонколонките-10 лв са ти материалите.
там е работата че не разбирам, нито знам от къде да я взема, нито къде да я сложа.
Trakehner написа:
bagera1 написа:
едно време ме инструктираха да включвам захранването и след около 20- 30 сек. да пускам тонколоните
Вероятно, защото апаратурата е била лампова и е необходимо време за отопленията.

Сори, ама тая кутия и изработката изглеждат безобразни. Защо не взе стар СД плеър, видео или нещо подобно с повреда, което да префасонираш лесно в усилвател, който ще изглежда и доста добре, а тръгна да правиш кутия от нулата и то от дърво?
безобразна за теб. За мен бива, сравнена с кутията от първа страница е супер. Имамстари видеа, цд и т.н. Исках дървенийка
hidrazin - майстор
Trakehner написа:
...Вероятно, защото апаратурата е била лампова и е необходимо време за отопленията....
Напълно погрешно!
:partyman:
krasiorocknroll - специалист
Не е важна кутията,важно е това което е вътре да вади качествен звук! :) Ако имаш осцилоскоп и сигналгенерато-нямаш проблеми.Ако не си притенциозен към качеството-пак нямаш проблеми.Не е важно какво ще кажат другите.Важно е на теб да ти харесва! :)
bagera1 - специалист
Нека се посгрее времето и може да направя от дърво, този път с циркуляр, фреза... Мисля да потърся и miroton като градски за оглед, консултация и евнтуално подобрение. Ако може да стане нещо по-добро, ще го направя за в къщи :) ако стане тази работа ще си направя и тл или хорни с висатон-и а наличните колони ще ги слушам на авто-касетофончето(с трансформърс от220v на12 е)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Подходяща кутия за домашен усилвател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: