• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nasko_dlk - помощник
benimm8808 написа:
nasko_dlk написа:
Сервизния ключ всички които се интересуват от тази тема във форума го знаят. Искаше ми се да знам всеки един параметър за какво е, за това питам за някакво ръководство. А някой ако има новите настройки от Сънсистем нека да сподели. Зная ще кажете че за всеки си е индивидуално за настройките, но поне нещо ориентировъчно (степени;вентилатори и тн.).
Пратих ти Е-майл колега,дано да ти е полезна информацията.

Поздрави
Николай Бонев
Благодаря =D>
nasko_dlk - помощник
mboevv написа:
benimm8808 написа:
nasko_dlk написа:
Сервизния ключ всички които се интересуват от тази тема във форума го знаят. Искаше ми се да знам всеки един параметър за какво е, за това питам за някакво ръководство. А някой ако има новите настройки от Сънсистем нека да сподели. Зная ще кажете че за всеки си е индивидуално за настройките, но поне нещо ориентировъчно (степени;вентилатори и тн.).
Пратих ти Е-майл колега,дано да ти е полезна информацията.

Поздрави
Николай Бонев
/ Ще можеш ли и на мен да ги пратиш? mboevv@abv.bg
препратих ти ги на пощата
benimm8808 - специалист
ivoto написа:
Няма за какво да им звъните за ключове. Те са дадени на последната страница на сервизното ръководство, включително и на руското такова, от линка по-горе....

Колега къде в долу посоченото ръководство на БЪЛГАРСКИ е даден ключа?
На руското го видях къде е,но това е инсталаторско ръководство и е нормално в него да го има.

Прикачен файл

IMG_20150117_093525.jpg

Прикачен файл

IMG_20150117_092502.jpg
filmatoplo - майстор
По скоро това е потребителска инструкция, код за достъп не вярвам да напишат за Бг.
benimm8808 - специалист
filmatoplo написа:
По скоро това е потребителска инструкция, код за достъп не вярвам да напишат за Бг.
Именно колега,това се опитах да обясня и на колегата ivoto.Сънсистем не дават ключ за достъп,просто всеки се спасява поединично.Никога не съм давал ключа за достъп на колеги от този форум(а са ме молили),просто незнам човека отсреща колко е технически грамотен и кви може да ги свърши.
naskov - майстор
Аз пък винаги съм казвал, че нито Бърнит, нито Да Винчи , които са с еднаква марка контролери, имат ключ за достъп. Просто има път, по който се минава, за да влезеш в настройките им. Друг е въпроса, че това нещо не е за лаици.
mimitoni - специалист
naskov написа:
Аз пък винаги съм казвал, че нито Бърнит, нито Да Винчи , които са с еднаква марка контролери, имат ключ за достъп. Просто има път, по който се минава, за да влезеш в настройките им. Друг е въпроса, че това нещо не е за лаици.
=D> :supz:
benimm8808 - специалист
naskov написа:
Тук си прав,наистина няма кодове който трябва да се вкарват за да влезеш в менюто,а стъпки през който да минеш.
Наименованието ключ се появи може би от опитите за да се влезне в менюто и изписването-KEY WRONG.

Поздрави.
mboevv - напреднал
benimm8808 написа:
stavri1 написа:
Здравейте,

От тази зима съм с пелетна камина burnit comfort 23 kW. Първоначално ползвах иглолистни пелети и всичко изглеждаше наред с направените от инсталатора настройки при пускането на камината. Сега си взех букови пелети от Скравена и започнаха проблемите. Не изгарят напълно и в горивната камера се събира шлака, която в един момент пречи на следващото запалване. Налага се почистване най- малко 2 пъти дневно. Другото, което ми прави впечатление е че рязко се увеличи и разхода на пелети. С инсталатора направихме няколко настройки дистанционно, но резултатите не са много по-различни. Ако някой може да помогне, моля да остави телефон на ЛС и време, в което е удобно за разговор. Предварително благодаря!
Колега и аз съм със същата камина и ползвам същите пелети,чистя камина на 2-3 дена и настина в пепелника се образува шлака,но според мен е в нормите.Къв ти е разхода с тези пелети и сподели настройките на пелети и въздух,интересно ми е-ти си първия с идентични пелети и камина?
Ако мога да бъда полезен насреща съм.

Поздрави
Благодаря за инструкциите , можеш ли да ми кажеш твойте настройки какви са ? Обороти на димоотводен вентилатор обороти на шнека и др значими настройки. Благодаря предварително.
benimm8808 - специалист
mboevv написа:
benimm8808 написа:
stavri1 написа:
Здравейте,

От тази зима съм с пелетна камина burnit comfort 23 kW. Първоначално ползвах иглолистни пелети и всичко изглеждаше наред с направените от инсталатора настройки при пускането на камината. Сега си взех букови пелети от Скравена и започнаха проблемите. Не изгарят напълно и в горивната камера се събира шлака, която в един момент пречи на следващото запалване. Налага се почистване най- малко 2 пъти дневно. Другото, което ми прави впечатление е че рязко се увеличи и разхода на пелети. С инсталатора направихме няколко настройки дистанционно, но резултатите не са много по-различни. Ако някой може да помогне, моля да остави телефон на ЛС и време, в което е удобно за разговор. Предварително благодаря!
Колега и аз съм със същата камина и ползвам същите пелети,чистя камина на 2-3 дена и настина в пепелника се образува шлака,но според мен е в нормите.Къв ти е разхода с тези пелети и сподели настройките на пелети и въздух,интересно ми е-ти си първия с идентични пелети и камина?
Ако мога да бъда полезен насреща съм.

Поздрави
Благодаря за инструкциите , можеш ли да ми кажеш твойте настройки какви са ? Обороти на димоотводен вентилатор обороти на шнека и др значими настройки. Благодаря предварително.
Колега писал съм ги по напред в темата,не съм ги променял.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: