Здравейте на вилата си бях сложил преди година и половина Рутер TP-LINK WR740N, обаче на места почти не го хващах дори когато се кача на третия етаж на терасата като се опъна на слънце изобщо нямах интернет
, поставен е посредата на къщата на втория етаж до ел таблото на стената. Реших да си купя нов рутер по добър и се спрях на този TP-LInk WR1043ND http://www.tp-link.com/en/products/deta ... L-WR1043ND , тъй като е с три антени викам ще остана доволен и сигурно ще покрива на всякъде но уви, дори в стаята зад него обхвата на безжичната мрежа пада до две чертички да не говорим че на същия етаж терасата изобщо няма интернет 
Бях чел из нета че мога да свържа двата рутера безжично за да може интернета да се покрива повече но така и не ми стана ясно как трябва да стане това, Някой наясно ли е тук за да видим ще може ли да се скалъпи нещо или да си вързвам стария рутер само че поне с него имам малко повече нет от сега на различни точки в къщата.

Бях чел из нета че мога да свържа двата рутера безжично за да може интернета да се покрива повече но така и не ми стана ясно как трябва да стане това, Някой наясно ли е тук за да видим ще може ли да се скалъпи нещо или да си вързвам стария рутер само че поне с него имам малко повече нет от сега на различни точки в къщата.