• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Johny - майстор
Тези дни ще ходя натам и ще разпитам, ако някой знае нещо по въпроса.
hidrazin написа:
Аз пък ми беше интересно дали ще открия къде се намира сградата от снимката на Johny. Отне ми цяла цигара време. :-D
Кръстовището между бул."Парта" и Св.Кл.Охридски. :-D Е това само за спорта.
Между другото не съм ходил никога в Монтана. Преди много години само минах от там. :?

ЕТО ТУК
:partyman:
Хидразине, печен си! Всичко е точно. Нищо не си загубил, че не си идвал, макар че някои го смятат за хубав град. Както казваше един - навсякъде е хубаво, дето нас ни няма :) .
kolev_k - специалист
jekasus написа:
Ба, колко време се чудих за къв .уй тоя бутон до баните.
Сега вече ми интересно, дали има(имало) вентилатори в подпокривно :-D
Имаше,имаше,само че се пускаше с лифт-бутон от 1-ия етаж.Като ти замирише на акано в тоалетната или в банята,слизаш от 16-ия етаж да си пуснеш вентилацията :-D .Блок строен през ком.време.Е,сега вече отдавна са на вторични моторите на вентилациите.
mironcho - специалист
Може да ви се стори шета, ама преди време, като изринах плочките в тоалетната на стената се показа бутон за осветление от онези бакелитените - черни с кръгло бяло копче. Онзи, който е слагал първите плочки е лепил директно отгоре. Е за това пък лесно ги съборих. Разследването на странния бутон ме отведе във вентилаторното в подпокривното пространство.
ArturDent - Почти Безобиден
В апартамента в който живях преди време (ЕПК) имаше такива бутони за включване на осветлението на стълбището.
В коридора, точно до копчето за бойлера. Даже работеше.
Идеята е като си изпращаш гостите да им светнеш отвътре. Може в тоя блок пък да е за друго.
Johny - майстор
То и тук има бутон до вратата, но другите два са в кухнята и пред банята. Днес питах, но моите познати са там от 15г и нищо не са чували за вентилатори. Но пък някакъв умник бил вкарал комина във вентилационния отвор и при едно почистване го запушил със заседнало гюлле :? .
  • 1
  • 2

Тема "Лихт бутони?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: