Понеже всички правим нещата по Български ( това не е ирония- аз съм горд БЪЛГАРИН) и отгледах морава, но по средата и има една "пръчка" -сиреч тръба за (действаща) чешма и не направихме на времето канал за кабел
, а сега ми дойде хрумка( не без участието на децата ) да си направим чешма с езерце( видях го в една "бяла" къща в Кърджали
) и искам да я направя хем да е чешма за -капково, измиване на продукция от двора и маркуч за моравата от едната страна, а от към моравата да се вижда нещо като скала с водопадче и "озера" ...не е задължително да е във формата на сърчице....
И така, приемам идеи, ако някой е правил подобно нещо как става???!!!
- как да си направя канал за кабела без моравата да разбере;
- как да си направим езерото сами;
- , а скалата -не е задължително да е от един камък- може да е в стил римска стена, но изядена от ерозията на камъка - да става и за цветарник;
- и ...водоскока от .. делва ....
Предварително благодаря!!!
Не искам да ползвам майстори, че дават идеи които са им изгодни за да стане по-бързо и си вземат парите бързо, бързо!!!!
ПП: мога да дам и снимки на -съществуващата ситуация, езерцето и водоскока от делвата....
Трябва ми само технологията....

И така, приемам идеи, ако някой е правил подобно нещо как става???!!!
- как да си направя канал за кабела без моравата да разбере;
- как да си направим езерото сами;
- , а скалата -не е задължително да е от един камък- може да е в стил римска стена, но изядена от ерозията на камъка - да става и за цветарник;
- и ...водоскока от .. делва ....
Предварително благодаря!!!
Не искам да ползвам майстори, че дават идеи които са им изгодни за да стане по-бързо и си вземат парите бързо, бързо!!!!
ПП: мога да дам и снимки на -съществуващата ситуация, езерцето и водоскока от делвата....
Трябва ми само технологията....