• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Andri01 - майстор
:? А, и 4-та ли е повишаваща? :-D
nikolovvd - майстор
И скоростите се сменят от волана, а ако не си свикнал може и от скоростния лост. :-D
kuger - майстор
nikolovvd написа:
Ами ако имам VІ-ти и/или VІІ-ма предавка кво да мая?
На мен 4, 5 и 6 са ми повишаващи?!
В града може и VI-та да стигнеш, но това ще са обороти на празен ход, при спазване на ограничението.
profesionalist_wood - майстор
Сега на кои съвременни коли имат лостове за скороти под волана? Освен на Мини Купър и колите от Формула 1
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Сега на кои съвременни коли имат лостове за скороти под волана? Освен на Мини Купър и колите от Формула 1
Почти всички производители предлагат в луксозните си серии смяна на скоростите и от волана - с лопатки.
На някои Мерцедеси дори целият лост е зад волана, на пода няма нищо.
Кики - специалист
Chefo77 написа:
profesionalist_wood написа:
Почти всички производители предлагат в луксозните си серии смяна на скоростите и от волана - с лопатки.
На някои Мерцедеси дори целият лост е зад волана, на пода няма нищо.
Моя позната има Ситроен Ц2 -2004год. (мишка някаква, не прилича на кола и няма нищо общо с луксозното) която си е с лостчета зад волана точно като на снимката
Chefo77 - майстор
Нямах предвид луксозни модели (Примерно Ц6), а върховото оборудване. Извинявам се, ако съм се изказал неправилно.
Не че не може и на базови модели да се добавят, но е ненужно разхищение.
DundyTheCroc - майстор
Няма никакъв проблем да се сложат пера за скоростите на волана на всеки автомобил с автоматична скоростна кутия с електронно управление. Интересно ми е каква е колата на Николов, че и 4-та скорост е повишаваща, голям бензин или дизел с много въртящ момент?
Кики - специалист
И на малки бензинки слагат повишаваща 4-та при 5 степенни ръчни скоростни кутии, всяко предавателно отношение под единица е повишаващо, разгледай малко тези на Опел (те ми дойдоха най-лесно)
http://www.opel-infos.de/getriebe/f13_5.html , малката таблица.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: