Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
Преди два дни бях при тия от линка - много са добри. Обаче им изкупуват стоката още преди рециклирането.Тогава имаше два мотоблока, единия завършен и другия в процес, но за съжаление и двата купени. :x От един и същ човек , който направил втората поръчка , след като видял изпълнението на първата.
По техни думи малки машини ще имат към края на май. :sad:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iivanov написа:
Преди два дни бях при тия от линка - много са добри. Обаче им изкупуват стоката още преди рециклирането...............
Браво на Джолев!!!!
ivouz - специалист
Здравейте,
Добре де писах че,е бартер нямам налични средства за такава техника все още съм в процес на строителство.Е няма ли да ме изкара поне 1-2 години докато свърша с приоритетното .
Аз на нея ще се уча !Пък и съседите поне ще престанат да ме питат: Кво ся ши сеиш?
И аз да забръмча с градинска техника :idea:
Още един въпрос :Какво ще кажете за моторна коса Танака с метален диск (от същия приятел,пак бартер на 150 лв. ако ги взема и двете ще искам скитка).
koveslav - майстор
Японската техника е от най-добрите,но говорим за втора употреба.А ти казваш,че не си пипал такова чудо-т.е. не можеш да си направиш диагностика.Така,че освен по външен вид и красота няма по какво друго да прецениш има ли още живот в тези машинки...В този смисъл мисля,че рискуваш.Потърси помощ от някой,който разбира да ги огледа на място.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Само предполагаш проблеми. Може да си е съвсем съвсем ОК машинката. Като е бартер, човекът дава нещо, дето не му трябва и получава нещо, дето вероятно ще му върши прекрасна работа. Ей-го дей продавалник, ако не се спогодят с машинката.
ivouz, взимай я, стига си умувал, пролетта е тук
koveslav - майстор
Ок! Давай,колега-взимай техниките,кво ти пука.Пък ако проработят може и да улучиш....... Сега съвета по-добър ли е?
iivanov - майстор
ivouz написа:
Питанките ми са защото не знам нищо за поддръжката.
Примерно масла филтри.
Вчера , като взех мотоблока , ми дадоха номера на един в Добрич , който правел въздушни филтри , уж всякакви модели. При интерес мога да пратя на лични.
ivouz - специалист
Здравейте,
И двете машинки са вече мои .Събота ги взех и юруш на проба .Фрезичката е четиритактова и
според мен работи прилично и тихо .Фрезовах .Дори минах местото два пъти ей тъй да ме видят .
Оставих я на видно място цял ден.
Дори сях чесън и лук .Айде сега да ме питат кво ще сея!
Косата също пали но ,нямам колан или там каквото се казва и видите на диска са за точене.
Ще видим по нататък дали риска си е струвал
iivanov дай ми номера на добричлията .Благодаря!
stiv1961 - майстор
ivouz написа:
Здравейте,
И двете машинки са вече мои .Събота ги взех и юруш на проба .Фрезичката е четиритактова и
според мен работи прилично и тихо .Фрезовах .Дори минах местото два пъти ей тъй да ме видят .
Оставих я на видно място цял ден.
=D> , да ги ползваш безаварийно :supz:
ivouz - специалист
Благодаря да ви се връща.Трябва и да почерпя но как вие дайте идея!

Тема "Нещо за Кубота Миди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: