• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
tubleron - специалист
desislava_7805 написа:
имаш ли врата от коридора към стаята?ако имаш пода няма да е проблем.аз имам такъв проблем но ние нямаме врата от коридора към всекидневната с бокса.имам една идея но кажи това само кухня ли е или е със всекидневна общо
Имам врата,но така или иначе теракота от коридора ще продължи и в кухнята.Въпроса ми е за цвета на паркета които се свързва с теракота.Светъл като теракота за да се слее с него,или тъмен за да изпъкне.И ако е тъмен и масата ли да е тъмна като него или ако е светъл,масата също ли светла
Антония - специалист
Вържи масата с останалите мебели, не с пода.
desislava_7805 - напреднал
Според мен тъмен под много трудно се поддържа.Всяка една капка си личи виждала съм го в много мои познати и те съжаляват за това си решение.Можеш да направиш под подобен ма кухнята-гранит,насата дърво а може и със стъкло,столовете дървени и ако искаш може да имат дамаска бордо или бежаво като дивана.сега има и много красиви столове кожа има и бордо и бежово.На прехода от теракот и паркет слагаш лайсна.
tubleron - специалист
Антония написа:
Вържи масата с останалите мебели, не с пода.
Ами всичко останало е бордо и гранит. :?
tubleron - специалист
desislava_7805 написа:
Според мен тъмен под много трудно се поддържа.Всяка една капка си личи виждала съм го в много мои познати и те съжаляват за това си решение.Можеш да направиш под подобен ма кухнята-гранит,насата дърво а може и със стъкло,столовете дървени и ако искаш може да имат дамаска бордо или бежаво като дивана.сега има и много красиви столове кожа има и бордо и бежово.На прехода от теракот и паркет слагаш лайсна.
Засега така съм я подкарал.Пода св.сив,стените бежаво като на дивана,масата мисля също светло дърво като стените,а столове няма да има. Благодаря ти за съвета
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за цвят" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: