Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пасаторът от 27-ми изглежда добре, Аз съм фен на 12-левовите пасатори, но те имат само турбо, та този си аслужава
fore - майстор
Тресчотките на гедорето не са смазани естествено. Като съотношение цена /качество е малко скъпичко за което.
Има интересни битове и това му е хубавото. Ще изчакам да видя дали ще залежи и ако стане така. Ще го мисля. За сега ми се вижда леко скъпо и повечето камъни ги имам в други комплекти.
stan73 - майстор
Всъщност и на предното, по-малкото "гедоре" (за около 80 лева беше доколкото помня), което си купих тресчотките не бяха смазани, но ги смазах с едно готино Хонк Конгско масло (така ги напълних, че нямаше накъде повече) и сега направо "пеят" (е наложи се после и да ги забърсвам... :lol: ). Като цяло съм доволен от гедоренцето, устройва ме и определено върши работа (даже вече го ползвах при ремонта на бойлер, пералня и печка, така, че на практика все едно се е изплатило (по колата не ми се е налагало да работя откак го имам, но и за там ще върши работа...)).
fore - майстор
Аз слагам бяла високооборотна грес. Но трябва разглобяване. После има басов звук тресчотката.
atanasov2004 - специалист
Подкрепям колегата който писа за малкия комплект инструменти - 79лв беше и дядо Коледа беше щедър щото слушкам :-D Доволен съм, какво ли толкова има този....и на мен ми се вижда скъпо. Пистолета за горещ въздух даде фира на втория ден, същите пари беше като го пуснаха, върнах го и без проблем направо ми върнаха парите....продавачката този път погледна и възкликна : ауууу, ми то си нов! Нов ма не работи :-D Този път мисля да си взема 2 броя щото ще ми трябват за една работа...ако имат разбира се 3 години гаранция.
kpenchev - специалист
Същата работа и при мен - всички тресчотки на части и с литиева грес, сега един мазен мазен звук, като риболовни макари.
Тресчотките на гедорето не са смазани естествено.Като съотношение цена /качество е малко скъпичко за което.
Човек ако едни тресчотки не може да гресира, къде е тръгнал да купува подобно гедоре 8-[ .
Колкото фактора цена/качество - колкото плащаме, толкова получаваме. Лично аз съм доволен за това което получих срещу парите си.
Фитилчо - майстор
stan73 написа:
Ферд, Хилти...
Klingspor са най добрите на БГ пазара към момента, говоря за тънки за рязане...
stan73 - майстор
fore написа:
Аз слагам бяла високооборотна грес. Но трябва разглобяване. После има басов звук тресчотката.
То ако е за гресиране - имам ПЛ10 (вероятно една от най-добрите греси за цивилна употреба изобщо), също е бяла (с доста уговорки), но не ми се разглобяваха. И така с маслото си работят прекрасно. Аз така знам: "Който добре смазва - добре кара ! " :)
stan73 - майстор
Фитилчо написа:
stan73 написа:
Ферд, Хилти...
Klingspor са най добрите на БГ пазара към момента, говоря за тънки за рязане...
Човекът пита какво сме ползвали, дето да е добро, та аз мога да пиша само за тези. Определено вършат работа. Даже хилти дисковете ги купих от един пич от Бургас чрез ОЛЕкс (обявата за тях намерих, чрез нашият Форум). Тествани са с ресьорна стомана и винкели. Забележки нямам. А Клингшпор (Звънтящи Шпори предполагам е преводът на марката) не съм ползвал, за тях нищо не мога да споделя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kpenchev написа:
.......Лично аз съм доволен за това което получих срещу парите си.
+1

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: