Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DundyTheCroc - майстор
Особено за банята работата е малко по-така с изолацията. При мен след като ме наводниха леко отгоре мостовия проводник в мазилката стана на пепел :)
fikata - майстор
sstefanov =D>
Точно този кабел имах предвид. Стоманените нишки играят ролята на "носещо въже", но не са основни и единствени тоководещи. За това служат медните жила .
Впрочем този кабел ставаше идеален за простор благодарение на тези стоманени нишки и добрата външна изолация устойчива на атмосферните условия - слънце,студ, дъжд поледица.
Говоря за времената,когато на пазара освен конопени въжета/с техните недостатъци/ нямаше друг избор за тази цел - простор. :-D
hidrazin - майстор
Че то и сега простора на терасата ми е с ВКШ-2. :? Да не се бърка с ЛПК - тоя плоския. Много е по-калпав от ВКШ-то.
:partyman:
Стиви - специалист
Този червено черния кабел ще издържи електрически, но физически и химически - Божа работа. Просто не е проектиран за тези условия. Едно гофре щеше да реши редица проблеми :partyman:

ПП ВКШ си е с универсално приложение. И за косене става , а стоманените телчета идеално се справят с дистанционното палене на пиратки с ниско нопрежение :idea:

Тема "кабела ще издържи ли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: