• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
:-D
kalpev
Как го намери бре. :?
Черпя те виртуално. :razz: :partyman:
Не си отбелязал от къде си. :?
пп Ама съм го уцелил! :lol:
profesionalist_wood - майстор
То във всяка кола си има щапмпована на пластмасово капаче схемата. Странно че при теб няма никаква схема :?
kalpev - специалист
nv952 написа:
:-D
kalpev
Как го намери бре. :?
Черпя те виртуално. :razz: :partyman:
Не си отбелязал от къде си. :?
пп Ама съм го уцелил! :lol:
Упътването на английски е пълно, за разлика от "изгубеното в превода" на български, което ти имаш.
Намирането беше просто въпрос на поназнайване на "форин ленгуич" :yawinkle:
За почерпката се пошегувах, защото съм ти доста далечко, но оценявам желанието :tonqe:
Така, че карай си безаварийно и пей сърце :heart:
За нас остава с каквото може да помагаме.
ESPACE - майстор
Вече са те предупредили - внимавай с ментетата предпазители че дебел ще го ядеш. Иди до Елимекс, предпазителите са им читави. За да го няма има причина. Ако не си сигурен този дали е истински смени го с някой от другите. Тази попара съм я ял с Астра G, ако почне да ти гори предпазителя пиши да ти кажа какво да провериш-едва ли са променили нещо радикално.
dyaneff - майстор
Предпазители от Елимекс не си купувай.
Предпазители се купуват от Бош - Бош-Киров, Аутоплюс, други дистрибутори на Бош, или Вюрт.
toolegittoquit - майстор
Аз имах проблем с менте-предпазител. Гребенът му се счупил от пластмаската и едната му част метална играе свободно. Че и загрява самият предпазител, дори и не изгорял. 2лв китайски гледам, много трудно е да се намерят качествени.
NV, щом там предпазител няма и като е изгорял не просто никой не му е сложил друг, но е извадил текущият, значи най-вероятно има нещо съмнително около електрическата инсталация в частта й където се ползва тоя предпазител.
hidrazin - майстор
В Елимекс башоните уж са от тук:
http://www.mta.it/en/fuses
Само дето те имат завод и в Китай. Лично аз не бих си купувал от там.
Направих друго - минах през една морга за коли и си наскубах една доволно голяма шепа с башони за 5 кинта. :-D
:partyman:
nv952 - майстор
Ей ви видео.
Вече работят ! :)
Във видеото не си личи много добре,но на живо е бая по различно.

Дойде ми една друга идея.
Може след като си ги наглася да изкарвам бушона,слагам си го в жабката и ако трябва да си ги наместя в друго положиние пак си го слагам.
Май така ще е най сигурно. :?
пп Чудя се що се вижда тъй гадно а пък то кво било...не съм пуснал да записва в HD формат #-o
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zLjBlPlKb-I[/youtube]
stiv1961 - майстор
nv952 написа:
Дойде ми една друга идея.
Може след като си ги наглася да изкарвам бушона,слагам си го в жабката и ако трябва да си ги наместя в друго положиние пак си го слагам.
Българска му работа :lol:
ESPACE - майстор
След като си го сложиш в джоба, няма да е зле да видиш дали нещо друго не работи по колата. Габарити, осветление на табло, осветление на номера. Ама и Стиви е прав, голям си образ - ел.техник и половина. :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: