Нека намерим най-тънките цени.
sstefanov - майстор
Този поялник не струва. Няма терморегулатор, а само намаляване на мощността.
profesionalist_wood - майстор
Да си призная че поялниците на лидъл са кекави. Защото от предната промоция си взех поялник и изгоря за 3 месеца и го ремонтираха за 1 месец в сервиза :shock: Баси сложната технология,ще да е разработка на НАСА :lol:
lov - майстор
prince написа:
ivouz написа:
На който му трябва наистина.Иначе да си бере угризенията!Та...?
За пореден път ти благодаря!
Изпрати го на lov.

Благодаря и на двама ви за жеста но понеже си намерих нов уговорката отпада. Писал съм му също на лични че се отказвм.
Не получих съобщение че имам пратка а и той беше писал за другата седмица че ще го пуска и ако е избързал ще ти го препратя за моя сметка.
ivouz - специалист
Не съм ,значи да го пращам на Принц така ли?
Не съм видял съобщението сори!
vasko9999 - специалист
Колеги и аз взех циркуляра.Имат проблем в редуктора,казвам имат защото първия го смених за друга бройка и пак същата работа( може би от десеттина бройки да излезе една по-читава).Първоначално при тръгване има едно ручене така да го наречем,а и плавния му старт НЕ Е толкова плавен.Вече развъртял без значение на какви обороти но на по-малки се усеща (чува) повече защото електромотора не шуми толкова ,ако се заслушате от страната на диска се чува това т.н. леко ручене което предава и малки вибраций по самата машина.И на двата циркуляра им отварях редукторите( трябваше да им щтракна една снимка) там всичко е наред ИМАТ си достатъчно грес(бяла на цвят).Пусках електромотора БЕЗ редуктор и работи перфектно без шумове вибраций и тем подобни неприятни неща.Лошото е,че редуктора от външната страна е на малкото лагерче което се вижда като свалиш диска,а от вътрешната е на ВТУЛКА.Предполагам,че това ручне се дължи на не толкова добрата иработка на самия редуктор( нещо малко още му трябва),същото това ручене го имаше и при големия шлайф но го смених с друг който се уцели добър,но при циркуляра не стана така.Пак да поясня че шума(рученето) в редуктора се чува от страната на диска,а от другата страна не толкова защото щума от електродвигатела приглушава този от редуктора.Но така ще се кара за тез пари толкоз....
KingLin - майстор
Аз явно съм ударил кьоравото щото не го чух да "ручи" днес при теста. Ама пък лазера ми е крив :D Предполагам може да се донамести ама утре на светло.
vasko9999 - специалист
KingLin написа:
Аз явно съм ударил кьоравото щото не го чух да "ручи" днес при теста. Ама пък лазера ми е крив :D Предполагам може да се донамести ама утре на светло.
Това така наречено от мен ручене не е толкова силно,дори при първите две три пускания и аз не го усетих,но този характерен шум ми се наби добре в главата от големия шлайф но там беше по-силно.Дано при теб найстина го няма,иначе лазера като отвориш капачето има един винт който го фиксирва,отвиваш го,въртиш лазера с ръка,законтряш,пробваш и пак така докато го центроваш-голяма играчка.
lov - майстор
ivouz написа:
Не съм ,значи да го пращам на Принц така ли?
Не съм видял съобщението сори!
Да правилно си разбрал пращай го на принца.
Днеска на един пазар си купих такъв почти нов за 3 лева. Тъмно зеления вобще не знаеше какво продава. :)
klomo - специалист
kalpev написа:
Хайде, не се карайте :partyman:
Склонен съм да вярвам на хора, които с това си изкарват прехраната всекидневно, пред други, които само са виждали, пипали...
Така го правят немците (4:54 и 7:53 мин от клипа):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LNPma0ujaDw[/youtube]
Аз пък не съм съгласен с начина на работа със зегето. Има обрани зъби на ножа, ако толкожа иска а е перфектно "немецът"!
jordanil - специалист
Аз ,за рязане на ламинат ползвам това : :)

http://www.conrad.com/ce/en/product/673 ... 06033B3000

Прикачен файл

1-PT-19509.jpg

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: