stoianov_n написа:Питам, щот не е проблема дотолкова в нафтата, а в износените автомобили.ivanovbg написа:Аз съм от провинцията.stoianov_n написа:.. при нас в сервиза...В кой сервиз си колега?
ivanovbg написа:Тани, ти пък...Иванов, напълно подкрепям мнението ти, но когато говорим по принцип! Този случай обаче не е такъв, защото говоря за конкретен случай с реални, а не хипотетични автомобили - моя и на Тинки! Крайно време е да разбере, че света е шарен и не се изчерпва с личните му вещи, възможности и начин на мислене! Говоря за неща, който ако не се криеше като мишка, можеше лично да провери преди по-малко от две седмици, понеже му бях отишъл на място в Слънчев бряг и почти всеки ден отскачах до Несебър!
Все пак имай в предвид, че конете са мерна единица за мощност, а мощността е извършване на работа за единица време.
toolegittoquit написа:Я пак, приятелю, с тоя градски разход от 2.5/100? Извинявай, какво по-точно караш ти? То автомобил от 2012 година с 1.6литра TDCI има градски разход 4.5, а комбиниран 4. Интересно какъв футуристичен модел караш ти? Това с меренето на светофари просто няма какво да го коментирам. Особено предвид факта, че средностатистическият български автомобил е на 15-17 години. Ясно ми е какъв е разхода на средностатистически дизел в България.Ами моя е доста по-стар и това му е смесения разход