Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Торбичките(UB318) за прахосмукачки от TONI CLEAN дали се продават онлайн?
Имаме някакъв представител в града, но реално имам усещане, че са заспали грездеи...Пък и нямам много време да ходя да си тровя нерви...
vasko9999 - специалист
jekasus написа:
Торбичките(UB318) за прахосмукачки от TONI CLEAN дали се продават онлайн?
Имаме някакъв представител в града, но реално имам усещане, че са заспали грездеи...Пък и нямам много време да ходя да си тровя нерви...
Обади се на телефона в пловдивския им магазин,мисля че няма да им е проблем да ти изпратят по спиди с наложен платеж.
nikolson - майстор
В сайта им е написано, че изпращат по куриер.
fore - майстор
monster18 написа:
Е само аз ли нямам описанеие (упътване)в кутията ?
В нета има упътването на всичките машини на Лидл.
g3org1 - напреднал
На 24.09.

Изображение
dadko - майстор
Къртача от 24-ти септември е бомба. Миналата година си го купих. Опитах се да му вззема душицата с къртенето на една баня- мислех, че ще сдаде багажа с якия бетон, който къртих- не. Не се предаде. Верно, малко позагрява, но то и човек трябва да си дава почивки.
mitko64 - майстор
Аз, с този дето работих, след месец чанч, му отказа електрониката за оборотите(работеше само на максималните. Иначе устиска голямо зорене.
nanobanano - специалист
Другата седмица има интересни неща.Вложките от куфарчето за 30 лв дали ще са със същото качество като от по-големите комплекти?
presar - специалист
nanobanano написа:
Другата седмица има интересни неща.Вложките от куфарчето за 30 лв дали ще са със същото качество като от по-големите комплекти?
Къде е тази брошура? В магазина и в нета не я намирам.
Последна промяна от presar на чет сеп 17, 2015 1:58 pm, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
В магазинът им (новият във Варна) я имаше преди няколко часа.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: