• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
nikolov333 - майстор
Става дума за ГОЛЕМИ ПАРИ на един от най-големите пазари, така че и конспирацията и манипулацията са еднакво вероятни..
Chefo77 - майстор
Абсолютно съм убеден, че ако марката беше Made in USA, никой никога нямаше "да забележи" измама.
Но пък не ме учудва, че чийтват точно от VW. Колко време не си признаваха за замръзващите двигатели, след това - за проблемите с веригите на TSI... Даже си имат собствено списание, което се води номер 1 в Европа (че даже и в България), в което мажат с голямата баданарка ...
Но съм абсолютно убеден, че няма как да забранят дизелите в Германия само защото на банда плешиви мустакати тюфлеци с бирени шкембета им било неекологично.
Bigdragon, 2.0 HDI е добър, ама много реват от разход бре, пич ...
П.С. А пък че Голф наистина е бил "избора на американците" за кола на годината е толкова смешно, че няма къде повече. Автомобил, който се кара основно от бедни колежани и бабички да победи Мустанг или F150 - ХАХАХА.
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
...Bigdragon, 2.0 HDI е добър, ама много реват от разход бре, пич ...
Така е щото много върви...ама кво да го праиш..... дизел..... :-D
Къде е Тинки да те захапе......
Chefo77 - майстор
stoianov_n написа:
Chefo77 написа:
Захапе, засмуче ... кой каквото го влече :lol: :lol:
Тинки: :partyman:
kuger - майстор
Chefo77 написа:
stoianov_n написа:
Chefo77 написа:
Захапе, засмуче ... кой каквото го влече :lol: :lol:
Малей, пак Тинки обра каймака :-D
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Не се казвам тинки, ама айде. Все едно. Гледам си моята кола. От тия спорове няма смисъл. След като наказах вчера едно дизелово TDI 1.9 - достатъчно беше.
Кейс клоузъд :wink: Нафтата и мазута за трактори и танкери. :lol: :partyman: :drinkers:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Не се казвам тинки, ама айде. Все едно. Гледам си моята кола. От тия спорове няма смисъл. След като наказах вчера едно дизелово TDI 1.9 - достатъчно беше.
Кейс клоузъд :wink: Нафтата и мазута за трактори и танкери. :lol: :partyman: :drinkers:
А, стига бе, точно ти да се откажеш....недей така...без тебе няма да е същото.То и без това останахме малко газаджиите тук...няма да се даваме на тия... с опушените ауспуси.... :-D
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Ама той знаеше ли?
'Щото преди време на един светофар така един с една Астра ГСИ форсира, форсира до едно Ламбо. Гуми, муми ... издърпа го, ееей! Само дето пича в Ламбото изобщо не разбра, че оня се състезава с него :lol: :lol: :lol:
Или друг случай - един с Голф 3 ГТИ (класика) до някаква А8-ица. Пак така тръгна с гуми, оня с А8-ицата тръгна и зави надясно, пък голфаря чак след 100-ина метра пусна газта. Ама голяма гонка беше. :lol: :lol:

А иначе ти викам Тинки, защото не те зная как се казваш. Тъй като няма да кажеш, ще те наричам както реша. Стига не ти е обидно.
Но иди на лекар за интернет шизофренията си - веднъж си Тинки, веднъж отричаш; както и ту имаш, ту нямаш VW ... :wink:
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Ама той знаеше ли?
Не знаеш как се казвам, защото не съм казал, приятелю. Никъде не съм и казал дума за това да притежавам VW. Сам си ги измисляш. А пък не знам кой какво знае, дизела не издържа под напора на Хонда-та дори. Камо ли за нещо по-голямо. :partyman: Е ти една песничка поздрав и това е. :razz:
Sateliti - Audi
nv952 - майстор
toolegittoquit написа:
Sateliti - Audi
Тва ако е песен- :toimonster:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 154