• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iceheart - специалист
Стария модел е на "Evergreen energy D.O.O" - Македония. Македонците прекратиха отношенията си със "Sunsystem" през лятото и сега имат друг вносител за България, който ги внася с техния си бранд "Eco Spar". Новия модел също е македонски, но на друг производител.
filmatoplo - майстор
:? Тези камини Македонски ли са , ами то значи че ще са леко Албански :wink: не знаех .
icohir - помощник
Здравейте! Предстои ми пускане на Burnit comfort 25+. Ще бъде ли възможно да ми помогнете с описание/ръководство за пускане и настройки на тази камина? icohir@abv.bg Предварително БЛАГОДАРЯ!
benimm8808 - специалист
Колеги днес опитах да запаля камината и ми даде АL-6 в ръководството пише ,че е липса на пелети,което е абсурдно(пелети има и си напълни пепелника),но заедно с АL-6 отдолу мига текст press water.Някой да знае къде е тоя датчик за налягането на водата?

Поздрави.
Тъй като при мен често тока прекъсва, се замислих за UPS, който да поддържа работа на камината в тези моменти, по около 5-10 минути. За да не гасне и после когато отново дойде тока, да минава в режим охлаждане.
До момента разбрах, че UPS трябва да е с чиста синусоида.
Още не мога да разбера каква мощност трябва да е UPS, тъй като в документите на камината е посочено само максимална мощност при палене - 450 W, но не и мощността при работа на помпата, вентилаторите и шнека, тъй като не държа и да се пали на работа с UPS - ако е с мощност 450 W, цената е доста висока.
ако някой има опит...
filmatoplo - майстор
Сбора на вентилатора , помпата и шнека почти не прехвърлят 150-180 вата , само не знам Юпиеса дали сработва за милисекунди -и това дали се регистрира от електрониката на камината като спиране на тока , някой видове тръгват от там от където е спирал тока .По принцип за електроника трябва да е с чиста синусуида , ако обаче по някъква случайност се случи по време на палене да спре тока -вече не знам какво става .
Благодаря много за информацията.
Тоест ако не смятам запалване, между 200 и 300 W, ще са ми достатъчни.
Навсякъде дават като инфо, че UPS реагират за милисекунди.
Май ще бъде на принципа"проба-грешка"
icohir - помощник
Да помоля все пак отново kafaka - ако е възможно да ми помогне с описание/упътване за настройки за Burnit comfort 25+ на icohir@abv.bg , че е на зор положенито :? !
filmatoplo - майстор
Не може ли да се постне тук :? :) .
kafaka - специалист
icohir написа:
Да помоля все пак отново kafaka - ако е възможно да ми помогне с описание/упътване за настройки за Burnit comfort 25+ на icohir@abv.bg , че е на зор положенито :? !
Имаш я колега просто бях на работа и не съм влизал скоро.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: