Всички имаме коли, нали ?
stivemaster - майстор
Баси измекярите пичове ! Тръгвам за Троянския Балкан и зареждам на Лукойл газ на 0.81лв ....... ооооо яка цена !!! И си викам баси далаверата.Зареждат ми 27.5л в бутилка чиито физически обем е 30л. и вече си викам тука ме праснаха ,ама кво мога да направя... да пускам жалби и да предизвиквам проверка , пущиняшка работа - никаква файда.Продължих си към Търново и си викам 260-270км. мога да мина .Да ама греда на 215 обърна на бензин.Баааа, викам кво стана тука ,баси гредата.
Отивам пак на Лукойл малко преди Търново и зареждам пак догоре .... и о странно събра само 20.5л. !!! Вие си вадете изводи как се лъже във Варна.
Kirilpm - специалист
Днес във Варна на ОМВ 50л бутилка заредих 47.76 а по принцип никога не е вкарвала повече от 42-3 литра.Същевременно и разхода от 7.5/100 почна да клони към 9.5/100 от последните зареждания след резкия спад в цената :?
Gadnyara - специалист
stivemaster написа:
Баси измекярите пичове ! Тръгвам за Троянския Балкан и зареждам на Лукойл газ на 0.81лв ....... ооооо яка цена !!! И си викам баси далаверата.Зареждат ми 27.5л в бутилка чиито физически обем е 30л. и вече си викам тука ме праснаха ,ама кво мога да направя... да пускам жалби и да предизвиквам проверка , пущиняшка работа - никаква файда.Продължих си към Търново и си викам 260-270км. мога да мина .Да ама греда на 215 обърна на бензин.Баааа, викам кво стана тука ,баси гредата.
Отивам пак на Лукойл малко преди Търново и зареждам пак догоре .... и о странно събра само 20.5л. !!! Вие си вадете изводи как се лъже във Варна.
Или по някаква причина ГИ е отчела пад на налягането и е решила, че е свършило евтиното гориво.. :wink:
Така като гледам, показало е разход под 10/100 газ Варна-Търново. Аз нямам такива достижения по този маршрут.
kuger - майстор
Всичките плюсове и минуси на алтернативното гориво /LPG/, сами сте си го избрали, сами ще сърбате попарата, сори.
stoianov_n - специалист
kuger написа:
Всичките плюсове и минуси на алтернативното гориво /LPG/, сами сте си го избрали, сами ще сърбате попарата, сори.
Айде ся, те лъжат, ние сме виновни.... :?
Ти почна като депутат да говориш. :lol:
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
На всеки 100км разликата между Пропан-бутан и бензин ми е 14.28 - 8.7= 5.58лв Това са 39% икономия. За 10,000км разликата в цената на пробега е 1428лв срещу 870лв. Или разликата е 558лв. Според теб въпрос на кеф или на рационалност е?
п.п Хубава газ има в Ромпетрол. Но е цели 2 стотинки по-скъпа.
kuger - майстор
toolegittoquit написа:
kuger написа:
На всеки 100км разликата между Пропан-бутан и бензин ми е 14.28 - 8.7= 5.58лв Това са 39% икономия. За 10,000км разликата в цената на пробега е 1428лв срещу 870лв. Или разликата е 558лв. Според теб въпрос на кеф или на рационалност е?
Да, бе, да, набутал си се от скъперничество с някаква допотопна кочина, хвърлил си /от немай-къде/ още толкова за гЪзови уредби /пак на тънкаж/, па и се периш :shock: Не си ми интересен, цепи си стотинката, след като не можеш да си направиш сметката.
Купувай се газта с 2 стотинки по-евтино, чорбаджия ще станеш!
Май е време да си смениш ника с "Чичо Скруч", или нещо подобно беше. Аз не издребнявам!!
пп: Не ме занимавай с проблемите си, над тях съм!
kuger - майстор
stoianov_n написа:
kuger написа:
Айде ся, те лъжат, ние сме виновни.... :?
Ти почна като депутат да говориш. :lol:
Изтървал съм те, извинявай!
Никога не съм бил курва, никога не съм се извъртал!
Точно заради проблемите с газовите, и повишената опасност от тях минах на дизел. Колко е добре или зле времето ще покаже. За 17 години на нафта съм нямал проблеми, вие си карайте газениците, аз нямам право да ви се меся, това е моя избор и никой не може да го обори.

За политик не ставам, прекалено съм пряк, с всичките му минуси, а и мразя политиката! Там са много хлъзгави и лигави!
За дупедатите: Не виждам, кой те е излъгал, ти сам си се ......
stivemaster - майстор
kuger написа:
toolegittoquit написа:
kuger написа:
Да, бе, да, набутал си се от скъперничество с някаква допотопна кочина, хвърлил си /от немай-къде/ още толкова за гЪзови уредби /пак на тънкаж/, па и се периш :shock: Не си ми интересен, цепи си стотинката, след като не можеш да си направиш сметката.
Купувай се газта с 2 стотинки по-евтино, чорбаджия ще станеш!
Май е време да си смениш ника с "Чичо Скруч", или нещо подобно беше. Аз не издребнявам!!
пп: Не ме занимавай с проблемите си, над тях съм!

Тоя не е ли време да си почине малко ....... ??? Стига с бисерите пич, кугер ли си кукер ли си не те знам, ама айде спри се вече !
А към нормалните в темата - аз и досега зареждах в Ромпетрол, ама викам чакай да видя кво е на Лукойл. И бам греда ,по интересното е че на Търново като мина на бензин два пъти я мъчих с копчето ,но .... цвък,нема газ. Спирам пак на Лукойл и пак догоре и а ..... чудо събира 20.5л. Е затова говорим - разлика от 7 литра.
А иначе на Ромпетрол или Еко съм много приятно изненадан от колата - извънградско 9/100 газ. Става дума за такава кола с тегло натоварена около 2 тона.
stoianov_n - специалист
kuger написа:
Изтървал съм те, извинявай!
Никога не съм бил курва, никога не съм се извъртал!
Точно заради проблемите с газовите, и повишената опасност от тях минах на дизел. Колко е добре или зле времето ще покаже. За 17 години на нафта съм нямал проблеми, вие си карайте газениците, аз нямам право да ви се меся, това е моя избор и никой не може да го обори.
За политик не ставам, прекалено съм пряк, с всичките му минуси, а и мразя политиката! Там са много хлъзгави и лигави!
За дупедатите: Не виждам, кой те е излъгал, ти сам си се ......
Ааа, АЗ проблеми с газово съм нямал, на няколко коли и незнам колко сменени мембрани на изпарители.
Проблеми с газовото имаше Тинки..... :-D
А пък мене не могат да ме излъжат, щото не ги гледам тия работи със стотинките.Зареждам, карам, като свърши пак... :-D

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: