Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
daywalker - специалист
Вярно, че не е голяма банята. Предлагате да я направя само с един сифон, но все пак предполагам с наклон. В този случай има ли смисъл и от пониженото поддушово? Душ паравани е много вероятно да сложа (на 1 см от земята), но като начало ще пробвам да видя как ще е без тях.

Като цяло нещо такова трябва да стане ( проекта си е мой и ще го пипне и дизайнерката като поръчвам плочките)
Изображение
jekasus - майстор
daywalker написа:
проекта си е мой
Вдигни нивото на куфара на вграденото казанче за да няма тънкото парче плочка (1), ивица (2) я остави заради паравана.
Шкафчето до мивката е излишно в малкото пространство, по-добре да направиш ниша над вграденото казанче, повече неща ще събереш.
Прикачен файл:
IMG_20151029_175342.jpg
daywalker написа:
Вярно, че не е голяма банята.
Стандартна панелка, без стъкло и после -
Прикачен файл:
IMG_20151031_083625.jpg

Прикачен файл

IMG_20160112_114321.jpg
daywalker - специалист
Благодаря за съветите и идеята. Такава ниша не харесвам особено, вероятно е практична, но прекалено много натурии ще са на показ, ако се използва за съхранение. Предпочитам да се сложи някаква декорация там. Този куфар, ако се продължи нагоре мисля, че излишно би стеснил и без това малкото пространство.
Но си прав, че с тoзи шкаф-колона не е много ергономично пространството около мивката. Въпроса е дали ще е наистина толкова зле, та да се търси вариант без него.

п.с. разбрах сега и кои ивици имаш предвид, като избера финално с какви плочи ще се прави, ще гледам да се избегнат такива недоразумения.
jekasus - майстор
daywalker написа:
кои ивици
Забравих :-D

Прикачен файл

8561655p.png
Ivelin79 - напреднал
А защо тоалетната е с куфар? Според мен е по добре да се вгради в стената над нея една ниша с скрито осветление и още една ниша до душа на стената в дясно. Куфара е напълно излишен според мен и незная на каква марка тоалетни си се спрял но мисля че Geberit и Roca са най добрите на пазара.
Последна промяна от Ivelin79 на пон фев 22, 2016 11:03 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
daywalker написа:
Благодаря за съветите и идеята. Такава ниша не харесвам особено, вероятно е практична, но прекалено много натурии ще са на показ, ако се използва за съхранение....
:? ... аз като съм под душа искам да са ми под ръка
шампоана
балсама
гъбата
сапуна/душгела
скраба за лице
камъчето за петички
твърдата четка за нокти
самобръсначка +
и още неща.
И не бих бъркала в шкаф за всяко нещо. Това ми е банята, не изложбена заличка
Нооо хора различни. Ще си я направиш по твоя мярка, ние ще даваме акъли :-))
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ivelin79 написа:
А защо тоалетната е с куфар? Според мен е по добре да се вгради в стената над нея една ниша с скрито осветление и ище една ниша до душа на стената в дясно. Куфара е напълно излишен според мен и незная на каква марка тоалетни си се спрял но мисля че Geberit и Roca са най добрите на пазара.
Неска няколко пъти те срещам с това "Geberit и Roca са най добрите на пазара" Кажи си къде ти е магазина и престани на флудиш. ОК?
Ivelin79 - напреднал
n_a написа:
Ivelin79 написа:
А защо тоалетната е с куфар? Според мен е по добре да се вгради в стената над нея една ниша с скрито осветление и ище една ниша до душа на стената в дясно. Куфара е напълно излишен според мен и незная на каква марка тоалетни си се спрял но мисля че Geberit и Roca са най добрите на пазара.
Неска няколко пъти те срещам с това "Geberit и Roca са най добрите на пазара" Кажи си къде ти е магазина и престани на флудиш. ОК?
Здр. Нямам магазин но съм монтирал доста от тях и хората са оставали доволни. У дома също съм с Geberit просто изказвам мнение!
daywalker - специалист
n_a написа:
:? ... аз като съм под душа искам да са ми под ръка
...
Ей ама ти пък много неща искаш :-D 1-2 ъглови лавички няма ли да са достатъчни до душа?
Ivelin79 написа:
А защо тоалетната е с куфар?
...
Как по друг начин да се монтира структура за вграждане с окачена тоалетна? Иначе, да за санитарен фаянс Roca съм харесал, вероятно Gap или Senso Square (нещо не го намирам в магазините) модела. Мивката на Gap серията не ме кефи толкова, там съм харесал твърдо Senso Square.
Ivelin79 - напреднал
Ако стената е от метална конструкция и картон структората се вгражда на едно ниво с металната конструкция и по този начин само тоалетната чиния ще е на стената + бутона избягваш куфара имам снимки но не зная как да ги добавя тук от телефона ми
Последна промяна от Ivelin79 на пон фев 22, 2016 11:40 pm, променено общо 1 път.

Тема "още една баня и мокро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: