Той година и половина вече, след като писа, че си е намерил, точно тебе чака да му предложиш. 

Четин Алиосман написа:Здр искаш ли 1,20 за литър аз съм от Пловдив ...Темата е само на 2 години. А отделно, на човека му предлагаха 20 стотинки/литър. Айде да си въртиш търгашията другаде, а?
hidrazin написа:Нито тази от сняг/дъжд е дестилирана а още по-малко тази от климатиците. Аз я купувам наливно. Последно я взех май по 18 стотинки литъра.Темата е стара, но и аз търся дестилирана вода. Къде се продава на цена близка до тази, която си написал? В Теоком цената е около 1лв/литър, може би при много големи количества ще стане по-ниска, но на мен ми трябват примерно по 5-10 литра на седмица.
Гледам си от голямото село. Питай в Теоком - "Малинова долина" бул. “Климент Охридски” № 69. Или във Валериус.
Това ако ти трябва наистина дестилирана вода. Ако ще е за парно става и не чак толкова чиста.
bronc написа:...Темата е стара, но и аз търся дестилирана вода. Къде се продава на цена близка до тази, която си написал? ...Последно взимах наливно от тук:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: