Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Neno Er - специалист
И аз да попитам.
Живея на последен етаж.
Лятно време панела от горе "пари", а зимата "дърпа".
Достатъчна ли е изолация с декоративните панели, или преди това трябва да се положи и друга термоизолация?
Колкото за опасност при пожар, съвременните технологии произвеждат стиропор който не гори, а само се топи.
чичо Нено
Чаро - Акълия
ей чиче :lol: сложи си картон с вата не се лъжи, чуи само--- Декоративни плоскости
masteradmin - майстор
С лепило за стиропор става много добре дори и върху не много равни тавани. Налепих един таван на баня и стата много много добре. Като лепилото го слагах с гребен.
choko - специалист
Някой има ли опит с това лепило?
ТЕРМОЗИД
http://www.terazid.com/?act=content&rec=74
Цената е доста по изгодна, за 25 кг цена под 20 лв а при лепилото на Лакпром цената е около 13 лв за 5кг.
Може ли да бъде алтернатива на лепилото на Лакпром?
Gofuss - специалист
Монтажно лепило.BISON без коментари повече :x
vidrata - специален-специалист
Гофус много си ядосан бре!!!!!!Какво не хареса на монтажното "Момент" на Хенкел???? И знаеш ли каква е разликата между двете :? .
Gofuss - специалист
Смисъл?Искаш да ти рецитирам химичния състав на двете лепила или????....Или те интересува че на опаковката на BISON пише 100% неопрен?!?!?А историята е следната миналата година правих на мой приятел МДФ облицовка на стълбището, дойде време за первазите беше купил въпросния Moment монтажно лепило.Това '"нещо"" твърдо отказваше да се залепи за стената предварително боядисана с латекс, отказвае да се залепи и за мраморния цокъл на стълбището ,просто се мажеше като тесто за мекици :evil: отказваше да се закрепи и за перваза!!! Тоя ми ти перваз просто го стопих от натискане на стената трябваше да хване за уж 2 -3 минути но уви!!! Момента моментално изхвърча в кофата за боклук! Познай коя марка лепило го замести?! Познай да ли имах някакви проблеми с Бизончето? Ядове от друго естество съм брал и с дург продукт на Хенкел. Ceresit CM 11 ами да просто свалих прясно налепените прочки от стената на една бъдеща баня.Половин кофа набъркано лепило замина на боклука . От тогава си зaлагам на Weber или Murexin .Виж ако искаш да ми кажеш нещо за Henkel Loctite ще си помисля :? Просто не може една компания да се занимава с хиляди неща и да е добра в всичките си брандове.Майка ми пере с Хенкел.Мие чиниите с Хенкел.Купуваш си шампоан и той Хенкел?!?
vidrata - специален-специалист
Не бе баце не ме интересува химичния състав на "Бизона" съгласе съм че е много добро ама бизона се ползва така: нанасяш на единия детайл поставяш за кратко на мястото ,след което разделяш детайла за около 5 мин и пак го поставяш като притискаш и т.н. Много време отнема та затова.

А за ремонта при твоя приятел търси вина в себе си( прах ,вода , мазно и т.н.) или в срока на годност на лепилото :lol:

И защо свали "прясно налепените плочки" че не разбрах???
Gofuss - специалист
Няма прах, мазно или влага.Срок на годност: в годност.Работна температура в нормите.И ако това те успокоява винаги чета етикетите и указанията за работа с един продукт!А що се отнася до ceresit това лепило приличаше като прясно набъркани трици сещаш се от кои, от ония дето някой ги залагат да ловят маймуни.Нямаше добра адхезия нито към мазилката нито към плочките. А сигурно ще ме попиташ дали съм изчакал сместа да "узрее" и после съм я пребъркал пак.Или може би дали съм спазил отвореното време за работа и корекции?Да не ми изкочиш и с номера че евнтуално съм лепил на стара варова мазилка и тя видиш ли е имала нужда от дълбокопроникващ контактен грунд? Колко са майсторите които си задават въпроса :"Аве да взема от любопитсто или от професионален интерес да го видя това лепило добре ли прилепя към основата или не?Коя марка върши по добра работа и на каква цена?"
Gofuss - специалист
Оппппс забравих големи благодарности че ме осветли за 5-те минути тактическо лепене... :idea:

Тема "лепене на декоративни плочи от стиропор на тавана ПОМОЩ!!!!!" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: