Всички имаме коли, нали ?
DundyTheCroc - майстор
Тинки, не се хаби, няма как да обясниш нещо на човек, който си мисли, че свободен пазар е всеки да прави каквото си иска. Kozl, разбирам добре, че свързваш регулирането на пазара само с комунистическата идеология и не вярваш на написаното в учебниците, това си е твое право де. Не мога да не призная едно нещо, че въпреки наличието на куп регулиращи органи при нас все пак свободен пазар нямаме. Както каза Чефо за това сме си виновни ние, понеже си избираме такива управляващи. Така ще е докато си мислим, че демокрация е само правото да скачаме по площадите и форумите, а не сами да си управляваме държавата.
kozl - майстор
DundyTheCroc моля не ми приписвай неща, които не съм писал. Вече не ти е за първи път. Ясно ми стана, че мисли не можеш да четеш. Съвсем друго се опитвам да намекна. Истини, в които има болка. И се :? защо само вие двамата рипнахте като ужилени :?
След като картела, а не държавата определя цените на гориват,а се появява един непослушник и предлага гориво под картелните цени. Как реагира варненското население :?

Масово с ентусиаст го подкрепиха и на километричната опашка подредиха :?
Или на думи възхвалиха и от картела горивото си заредиха :?
И кого тогава подкрепиха :?
Chefo77 написа:
Не зная, не съм се бутал като има опашка (не че съм случвал повече от 3-4 коли на колонка де)
Chefo77 - майстор
kozl написа:
Как реагира варненското население :?
И кого тогава подкрепиха :?
Chefo77 написа:
Не зная, не съм се бутал като има опашка (не че съм случвал повече от 3-4 коли на колонка де)
Май съм допуснал грешка - не съм виждал ПО-МАЛКО от 3-4 коли на колонка. Извинявам се! Защото 3-4 коли на колонка не са опашка, обичайната гледка е колоната да започва поне от изхода до четните блокове на Кайсиева. Има-няма 200 метра.
Варненци масово зареждаха и продължават да зареждат оттам.
Абе след като Бенита развалиха дослука с Ромпетрол, значи има някаква файда. Ромпетрол остана с една бензиностанция в целия град.
toolegittoquit - майстор
profesionalist_wood написа:
=D> добре че приключи с петъчната молитва
Ти мене еничар ли ме наричаш или какво? :x Я си мери приказките, да не обърна тона!
kozl написа:
И не променя нищо съществено. Има в Пловдив, Варна и Айтос. Другаде това не ги грее и отново си купуват горивата на високата цена, защото не е финансово оправдано да пътуваш 200км, за да заредиш. Всъщност това с Марешки ми изглежда като някаква политическа игра, дали няма да влезе по-сериозно в политиката и да търси от къде да набере точки, а? Другата схема е, че имам един познат от Айтос и казва, че не дават да се пълни в туби - защо ли?
И други 5 стотинки - в един друг форум бях чел оплаквания, че с газ заредена от Марешки, един от съфорумниците едвам качвал баира и колата нямала мощност такава, каквато трябва. Аз лично не съм пробвал качеството на горивата там, от личен опит не мога да коментирам.
п.п Да не се окаже, че Марешки купува горива от ИДИЛ например.
п.п2 В Бургас най-евтино ДГ съм видял на една квартална бензиностанцийка по пътя на морската градина в кв.Лазур - 1.71 беше, когато другаде беше 1.73.
gogo7777 - майстор
Ти мене еничар ли ме наричаш или какво? Я си мери приказките, да не обърна тона!
:-D :-D :-D
Тинки, сбий го бе....Изображение
....че съм леко ексцентричен, много сприхав и изключително ненормален.
Не мога да не те адмирирам за тая истина: "Никога не е било въпрос на търсене и предлагане, а на монопол, промиване на мозъци и вменяване на потребности и нужди, които ги няма."
profesionalist_wood - майстор
toolegittoquit написа:
=D> добре че приключи с петъчната молитва
Ти мене еничар ли ме наричаш или какво? :x Я си мери приказките, да не обърна тона!
kozl написа:
И не променя нищо съществено. Има в Пловдив, Варна и Айтос. Другаде това не ги грее и отново си купуват горивата на високата цена, защото не е финансово оправдано да пътуваш 200км, за да заредиш. Всъщност това с Марешки ми изглежда като някаква политическа игра, дали няма да влезе по-сериозно в политиката и да търси от къде да набере точки, а? Другата схема е, че имам един познат от Айтос и казва, че не дават да се пълни в туби - защо ли?
И други 5 стотинки - в един друг форум бях чел оплаквания, че с газ заредена от Марешки, един от съфорумниците едвам качвал баира и колата нямала мощност такава, каквато трябва. Аз лично не съм пробвал качеството на горивата там, от личен опит не мога да коментирам.
п.п Да не се окаже, че Марешки купува горива от ИДИЛ например.
п.п2 В Бургас най-евтино ДГ съм видял на една квартална бензиностанцийка по пътя на морската градина в кв.Лазур - 1.71 беше, когато другаде беше 1.73.
Не,не си еничар,просто те нямаше дълго време. А и беше в рамката на шегата.Пък и са интересни твоите мнения. Но както и да е....
toolegittoquit - майстор
Не,не си еничар,просто те нямаше дълго време.
Ако е било така, извинявам се. Просто прозвуча тая "петъчна молитва" все едно приравняваш към някой талибан.
Chefo77 - майстор
toolegittoquit написа:
Не дават да се пълни в туби, за да не се губи време най-вероятно. Защото си представи какво ще стане, ако има 50 човека опашка и някой цъфне и започне да пълни туби. Това едно на ръка. Второто е, че в туби по принцип е забранено да се пълни, освен ако не са специално предназначени за това. И без това само търсят как да го изкъртят, заради някой измекяр да затворят обекта ли?
А за качеството тоя да иде да обяснява на някой друг. От месеци зареждам само там и нямам никакви, ама никакви забележки. И не зная някой лично, който да има такива. А, вярвай ми, около мен има МНОГО негови клиенти. На всякакво гориво. Това, че някой някъде си казал, че има проблеми, не е гаранция за нищо - сам го знаеш.
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Не дават да се пълни в туби, за да не се губи време най-вероятно.
Пробвал е да пълни в специална жълта туба за гориво, не в туба от безалкохолно. Според мен не дават, защото горивото е лимитирано, това е някаква схема и се търси да няма презапасяване, ами по-често да се минава през бензиностанцията. Тъй като хората рядко сипват по резервоар, общото количество продадено гориво да не е толкова високо, пък да му се носи славата. Не знам.
Това, което знам е че в момента не е отворил бензиностанции в повечето от най-големите градове в страната. Не виждам логика да се отвори в Айтос, а не в Бургас. :wallbash: Удобно ни пропуска, явно го е страх да бъде на територията на Лукойл.

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: