• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
preslav - майстор
niki_to написа:
Преслав казваш,че си доволен от избора си и би го препоръчал и на други.Каква е твоята пречиствателна станция, какъв модел.Може ли да дадеш малко повече подробности
Ники, дано това, което ще кажа не се приеме за реклама от админа и да се изтрие.
От три години ползвам чешка станция и до момента нямам никакви забележки. В зависимост от мястото, на което ще се поставя станцията може да възникне само един проблем, а именно с отвеждането на пречистената вода, но това е проблем на всяка една станция. Това, което излиза от станцията наистина е без цвят и мирис, но няма да е приятно да тече по улицата. При мен за късмет всичко попива още в мястото ми, но в района има и други хора с някакви неизвестни станции, тяхната вода изтичаше по улицата и миришеше гадно, а как миришат самите им станции нямам идея. За мен не е проблем да дойдеш и да видиш кое как се случва, но преди да вземеш окончателно решение обезателно виж и други действащи станции, а после преценявай дали да си хвърляш парите на вятъра.
За подробности пиши на лични.
Приятен ден!
Аз съм доволен от Мартин (https://.bg/). Супер коректни и точни са пичовете. Монтираха ми я на вилата 2016 и до сега не съм имал никакви проблеми. Вярно, че не живея там през цялата година, но всичко е ток. :supz:
Последна промяна от Virtex на съб юли 20, 2019 12:50 am, променено общо 1 път.
Причина: премахната реклама
bulhomes2 - майстор
И се регистрира само за да му направиш реклама?!?
пет юли 19, 2019 5:35 pmbulhomes2 написа:
И се регистрира само за да му направиш реклама?!?
Сега виждам, че съм отнесал някви негативи за коментара си. Първо, че попаднах на темата супер случайно и въпреси, че е супер стара, реших да споделя мнение, защото мислих, че това е идеята на питането за препоръки. След като го отчитате като проблем за мен е ок да го изтриете. Казах си мнението по темата, но е естествено всеки сам да прецени и да реши за себе си.
Методи - специалист
До Нико 80,
Не искам да съм заядлив, но човек случайно попаднал на мотика, а търсещ кабел е меко казано несериозно.

Към останалите,
Бих искал да приканя съфорумците, които са си купили и монтирали, а и експлоатирали пречиствателни станции да публикуват снимков материал, ако е възможно.
Онези, които са направили самоделки, дано не пестят усилия да натискат клавишите, докато си пият пиенето и да споделят опит от първо лице. Модераторите нека бъдат толерантни към рекламираните продукти, като позволят на нас незнаещите да разберем от разбиращите кой е правилният избор. Пък всеки има глава на раменете си.

Има въпрос към модераторите. Какъв е принципа за да бъда определен като специалист, вероятно по публикувани мнения или по друг начин. Не приемайте въпроса ми като заяждане.
Лека вечер на всички.
Здравейте, предстои ми това и на мен в най скоро време. След като прочетох доста мнения мисля че съм се спрял на чешките но да попитам има ли отзиви за мембранните им модели?

Благодаря
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Дайте препоръки за пречиствателна станция" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: