dundurma написа:мисълта ми беше дали има разлика между ГАЗКОЛОНА или ДОСТАВЕНАИма разбира се! В цената. Нали някой трябва да плати осигуровките на батковците дето и я носят

dundurma написа:мисълта ми беше дали има разлика между ГАЗКОЛОНА или ДОСТАВЕНАИма разбира се! В цената. Нали някой трябва да плати осигуровките на батковците дето и я носят
n_a написа:Еб...ти и осигуровките,вероятно ги осигуряват на 10000 лв. заплатаdundurma написа:мисълта ми беше дали има разлика между ГАЗКОЛОНА или ДОСТАВЕНАИма разбира се! В цената. Нали някой трябва да плати осигуровките на батковците дето и я носят
Илчо Илиев написа:.Това особенно с червеното сигурен ли си че не става. Щото аз не веднъж съм го правил но не някой да ми зарежда а лично в кризавите години кога се занимавах с газ станции. А гръмнали бутилки съм видял достатъчно. Зареждай си кога допълваш задължително на кантар особенно лятото. С някакви 30-40 стотинки няма да забогатееш. Кога със сигурност е празна бутилката ако не се правят глупости с препълване няма проблем. обяснявал съм го в друга тема.
Това с пълненето от колонка си е лобизъм и далаверка на ''некои'' наши хора,в началото беше заради сините бутилки,реално в тях има 16-18л.а и като се има в предвид,че тя газ не би трябвало да има акциз като при тая за колите,то крайната цена би трябвало да е доста под заветните 26-28/бут.,но.....в абсурдистан е така..
Това с препълването си е стар виц и малцина му се връзват,защо като гръмне някоя бутилка и се осират да го коментират 3 дена по всички медии,а за гърмящи АГУ никой не споменава...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: