• 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
dpp - специалист
Мерси колеги!
Дано я ползвам безпроблемно!
Доста четене и ровене падна докато избера нея!
Натежа това, че е 1:1 двигател с Husqvarna 543RS! ! ! А цената и е на половина..
Също така е с вал, 2 коня и ...половин магаре , което за 40 кубика е долу горе добре като мощност.
Дано ми служи вярно , че иначе мятам ръчната .. :-D
Илчо Илиев - майстор
Най-сетне, роди се, ся ще чакаме отзиви, трева бол,имаш вече заветната косачка, топката е в теб..

:partyman: :partyman: :partyman:
Илчо Илиев - майстор
kr1100 написа:
dpp написа:
Хайде и аз да се запиша в отбора със McCulloch B40B Elite!
Честито и безпроблемно ползване. Провери греста в ъгловата глава , даже допълни грес.
Оф в Коледжиков има глави Т35 за 21,50 лв / вчера купих.Миналата година имаха и капачки /
И аз взех такава кратуна миналата година ,но ми се струва,че е тежка за китаеца, Т25 щеше да и е по-добре, ти с какво я въртиш и като я пробваш,кажи как е...

:partyman: :partyman:
keymaker - специалист
Първите 4-5 резервоара с повечко масълце. Не се притеснявай да и даваш газ.,но не се увличай само на високи обороти да я фиркаш в началото. След като си работил яко не бързай да я гасиш, а я остави да потропа на ниски обороти за минута, минута и малко,че да.се охлади. И само харно масло,че това от бензиностанцията не е за такива обороти. И много безаварийни декари!
Илчо Илиев - майстор
keymaker написа:
Първите 4-5 резервоара с повечко масълце. Не се притеснявай да и даваш газ.,но не се увличай само на високи обороти да я фиркаш в началото. След като си работил яко не бързай да я гасиш, а я остави да потропа на ниски обороти за минута, минута и малко,че да.се охлади. И само харно масло,че това от бензиностанцията не е за такива обороти. И много безаварийни декари!
Иване, ти сериозно ли го казваш това :?
keymaker - специалист
Когато двигателя е бил под голямо натоварване и се угаси веднага се губи принудителното охлаждане от турбината и се получава едно неконтролируемо повишаване на температурата което води до опичане и прегаряне на семерингите, а те скапят ли се пикай на машината. Прегряването води и до отвръща е на сегментите, също и до залепването им в каналите в буталото, откъдето губим компресия, двигателя не стартира и не работи нормално, откъдето на такива като мен,Драгозов и други се пълнят джобчетата :-D
profesionalist_wood - майстор
Братя ,тази косачка на Райдер добра ли е? :?
Някой ден като ми се оправи настроението ще ви разкажа за флорабеста....

Прикачен файл

RD_EBC01_1.jpg
RD_EBC01_1.jpg (19.5 KиБ) Видяна 1271 пъти
Илчо Илиев - майстор
Не мога да се съглася,че това е начин да се охлади моторчето,аз бих го оставил да поработи на някакви средни обороти,все пак на ниски няма почти никакво охлаждане,а продължава да има изгаряне,съответно отделяне на температура....
keymaker - специалист
Ще ти дава ядове в мястото на съединяването на пръта (разбива шлиците), същата работа ще върши и една 25 кубикова бензинка с тая подробност, че си доста по независим и мобилен, друг проблем са евентуалните сакатлъци с кабела и недай боже инциденти щото ток мокра трева и човек или домашен любимец в близост до мястото на пробива са доста опасни. И за финал една сентенция от мое име: ако мразиш някой подари му електрическа косачка или резачка. С две думи практично решение с ограничено приложение.
----------------
Илчо,мислиш ли, че тия, които са я мислили са пропуснали тоя момент, като една от най честите причини за повреди е именно прегряването.
Илчо Илиев - майстор
Е,аз казах какво смятам за правилно,а дали производителя е предвидил така да се охлади претоварен мотор.....може само да се гадае....
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: