Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara написа:
schveda написа:
Здравейте,ще си позволя да ползвам темата,за да не отварям нова. Интересува ме тези готови прагове от технически камък с какво се залепят? По-точно трябва да залепя такъв праг върху вече поставени теракотни плочки на пода. Ако намажа плочките с контактен грунд за лепене на плочка върху плочка и залепя прага с някакво лепило за плочки ,дали ще се получи?
Ще, но не с някакво лепило а с хубаво лепило :wink:
Добре,предложи ми нещо конкретно. Не съм професионалист и затова търся мнения от професионалисти.
chapara - майстор
schveda написа:
Добре,предложи ми нещо конкретно. Не съм професионалист и затова търся мнения от професионалисти.
http://siko.bg/baumakol-fleks-top-lepil ... -25kg.html

:wink:
chapara написа:
schveda написа:
http://siko.bg/baumakol-fleks-top-lepil ... -25kg.html

:wink:
Много благодаря! :prayer:
За да не започвам нова тема, някой би ли ми казал дали е възможно да се залепи и облече праг на вече изградена баня, облицована с фаянс. На мястото сега има душ кабина с корито, идеята е да се махне коритото. Благодаря предварително.
chapara - майстор
Всичко е възможно. А каква е идеята за махане на коритото-спука ли се старото :?
jekasus - майстор
С готов праг.

Прикачен файл

DSC_0882.jpg
DSC_0882.jpg (103.87 KиБ) Видяна 5421 пъти

Прикачен файл

DSC_0883.jpg

Прикачен файл

DSC_0885.jpg
nilro - специалист
На мен ми предстои същия монтаж-
линеен сифон и готов бял кух праг 90 х 90.
Плочките ще ги лепи майстор,и посмъртно НЕ мога да го накарам да остави такъв улей под мястото за монтаж на прага.
Може ли да го залепя след плочките с монтажен или санитарен силикон?
chapara написа:
Всичко е възможно. А каква е идеята за махане на коритото-спука ли се старото :?
Не, не е спукано, но всичко е в мухъл околко и по него. Чистено е винаги надлежно, но май се убедих, че има ли силикон, все има мухъл, потъмняване и прочее. Монтирано е освен това не красиво, тъй като наклона на пода не позволяваше добро лягане и уплътнението от силикон между коритото и панелите е огромно (от милиметри до няколко сантиметра), неравномерно, изобщо -- грозна, мухлива работа. Отделно има мухъл в уплътненията на вратичките.
nilro написа:
посмъртно НЕ мога да го накарам да остави такъв улей под мястото за монтаж на прага.
Може ли да го залепя след плочките с монтажен или санитарен силикон?
И нашият клони към НЕ-правене на улей и не зная дали това е приемливо. Да не се получи между изграденото прагче (от итонг) и пода същата история с мухъла, че и с теч. Всяко професионално мнение/+ такова от опит са добре дошли. Благодаря!
jekasus написа:
С готов праг.
Този линеен сифон (правата, водеща към сифона, такова е, нали?), той за какво е? За първи път виждам и не зная каква е функционалността му.
chapara - майстор
mechka написа:
Всяко професионално мнение/+ такова от опит са добре дошли. Благодаря!
Mоля. Заповядай четиво :wink:

viewtopic.php?f=4&t=30378

Тема "Праг за душ преграда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: