На моят Пасат и един болт няма да отвие !
Само 10 атм и мин 320 реални Нютона от пневматика.

Само 10 атм и мин 320 реални Нютона от пневматика.
Chefo77 написа:За по-мощния модел ли става въпрос че е боклук?Shift написа:Аз бих си взел дори по-мощния Райдер на 500нм и не бих се занимавал с онлайн поръчки от Лидл сървиз. Гаранцията е първото нещо,което ме спира.3 гайки. Толкова успя да развие на колегата. Четвъртата не успя. На първата джанта на Пасат-а. 2 месеца сервиз, първо приет и чакат части - после отказ от гаранция, жалби в КЗП, подменен и веднага разкаран в ОЛХ. Честито на печелившите.
http://el-instrumenti.bg/index.php?rout ... uct_id=219
Всъщност, не помня добре - може и на третата да е изпушил. Бил го претоварил![]()
![]()
resistbody написа:Момчета вие тръби нямате ли си ;)Teзи шпатулки работят перфектно, само че съм забелязал, че в България почти никой не знае как да ги ползва, и затова масово се маже с пръсти.
Иначе по темата как е мултишлайфа, отдавна се каня да вземам такъв инструмент.... мисля да си взема и още един пистолет за силикон, много е добър... тея шпатулки дето ги дават с него не стават, най добре си се замазва с пръста
resistbody написа:Момчета вие тръби нямате ли си ;)За тези пари е номер1. Имам го от две години, синът го ползва, реже, дупчи, пили там компютърни кутии. Има си всички аксесоари, даже сега и приставка за осветление. Голямата цанга е месингова, а малката мисля от неръждавейка. Единствено няма дискове за рязане с армировка в комплекта, та е добре да си потърсиш отделно(поне на моят модел беше така). Тези в комплекта(без армировка) на два пъти ми се пръска диск. Шпатулите не са лоши за парите си, но ми се струват доста твърди.
Иначе по темата как е мултишлайфа, отдавна се каня да вземам такъв инструмент.... мисля да си взема и още един пистолет за силикон, много е добър... тея шпатулки дето ги дават с него не стават, най добре си се замазва с пръста
mitko64 написа:За тези пари е номер1. Имам го от две години, синът го ползва, реже, дупчи, пили там компютърни кутии. Има си всички аксесоари, даже сега и приставка за осветление. Голямата цанга е месингова, а малката мисля от неръждавейка. Единствено няма дискове за рязане с армировка в комплекта, та е добре да си потърсиш отделно(поне на моят модел беше така). Тези в комплекта(без армировка) на два пъти ми се пръска диск. Шпатулите не са лоши за парите си, но ми се струват доста твърди.[/quotresistbody написа:Момчета вие тръби нямате ли си ;)
nanobanano написа:Пистолета май няма да го пускат.В брошурата го има на снимка,но не пише нищо за цена...http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=43165
mitko64 написа: Единствено няма дискове за рязане с армировка в комплекта, та е добре да си потърсиш отделно(поне на моят модел беше така). Тези в комплекта(без армировка) на два пъти ми се пръска диск.Веднъж вземах мултишлайф назаем и взех комплект консумативи от лидъла, после ги дадох с шлайфа, но ще си взема малко от дискчетата
MASTER написа: Teзи шпатулки работят перфектно, само че съм забелязал, че в България почти никой не знае как да ги ползва, и затова масово се маже с пръсти.Може и да не знам как да ги използвам, но говоря за тези триъгълните в комплекта, не тези който продават отделно, от тях имам тази за почистването и съм я ползвал 2-3 пъти..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: