Филма, НАЗДРАВЕ от Сарафово. Отново съм на ПЛОМАРИ. Подготвя се и бункер и тогава горелката няма да се вижда а дисплея ще е на корпуса   . За сега толкова.Тия дни ще скоча до Резово, че синковеца не помни че съм го водил там, а на връщане ще се отбия в МедЯн рудник да се Здрависаме с брат ми и да видя внука му- най-сетне че вече ще проходи и ще попържа а не съм го виждал на живо Баси
 . За сега толкова.Тия дни ще скоча до Резово, че синковеца не помни че съм го водил там, а на връщане ще се отбия в МедЯн рудник да се Здрависаме с брат ми и да видя внука му- най-сетне че вече ще проходи и ще попържа а не съм го виждал на живо Баси 

. За сега толкова.Тия дни ще скоча до Резово, че синковеца не помни че съм го водил там, а на връщане ще се отбия в МедЯн рудник да се Здрависаме с брат ми и да видя внука му- най-сетне че вече ще проходи и ще попържа а не съм го виждал на живо Баси
.gif)
 Вот ета здорова ,я тоже принял отдихать ,работа работа ейо канца не видно ,взял две щуки скумрия 5+ вечером пожарит их ,взял и пиво - по нашему ета бира .И так наздаровье .Извините  пожалуйста мой пляжной руски .
 Вот ета здорова ,я тоже принял отдихать ,работа работа ейо канца не видно ,взял две щуки скумрия 5+ вечером пожарит их ,взял и пиво - по нашему ета бира .И так наздаровье .Извините  пожалуйста мой пляжной руски . 

Само руските издържат у нас ,чат пат полските ,чешки не .
 Само руските издържат у нас ,чат пат полските ,чешки не .