• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
VLADO66 - майстор
Някой да е горил пелети на Мастер пелет Копривщица?
danko84 - напреднал
Някой от района на Пловдив или Пазарджик ако търси слънчогледови пелети 3- 4 тона да се обади намерил съм 12 тона но са ми малко много цената е 190-200 лв. до Пловдив с транспорта в чували по 15 кг.
geniya - специалист
Имате ли мнения как са фъстъчените пелети, намерих ги на тънка цена спрямо дървесните.Производителя ме убеди, че ИМА смисъл да се горят такива поради ниската цена и възможността ГРЕЙКО-то да ги гори успешно.Каза ми, че калоричността им не отстъпва на дървесните.Моля дайте мнение.
filmatoplo - майстор
Няма ли как да ги тестваш ,така най добре -от приказки какво ще се разбере.
tokata123 - напреднал
geniya написа:
Имате ли мнения как са фъстъчените пелети, намерих ги на тънка цена спрямо дървесните.Производителя ме убеди, че ИМА смисъл да се горят такива поради ниската цена и възможността ГРЕЙКО-то да ги гори успешно.Каза ми, че калоричността им не отстъпва на дървесните.Моля дайте мнение.
По нашите ширини има такива. Хората са доволни от тях. Мой познат няколко години ги ползва и не се оплаква. Трябва само подходяща настройка.
geniya - специалист
Следобед ме хвана мерака и пробвах фъстъчените пелети.Горят добре като искат повече въздух, пепелта която остава е доста повече от дървесните, но това е нормално.М исля, че ще съм доволен.
Здравейте,и аз звънях на Трон Дунавци днес и ми казаха цена 320лв.,но в момента нямат наличност."borkata99" би ли ми казал,откъде си купил пелети на Трон в Русе.Предварително благодаря!!!!
lakosste - специалист
Днес ще вземам едни пелети за проба на цена мисля 300 пари за тон.Един приятел има склад за строителни материали и е решил да зарежда и пелети и ми се обади да ги пробвам.Цената ми се вижда ниска но той зарежда строителни материали в огромни количества и му правят добри цени и продава много изгодно и затова си мисля ,че и с пелетите ще е така.Като направя проба ще споделя.Дано и качеството е добро като цената.
Миналата година бях напипал много добри пелети в Стамболийски на същата цена но тези които ги правеха са малко несериозни и дори не знам дали работят още.Има колега от там ако чете да сподели и там как е.
Чираче - майстор
Миналата година купих 4 т от тук http://www.ecopellet.bg/bg/

От тях ми останаха малко по-малко от 1 т. Много съм доволен. Горят перфектно, никаква шлака, и пепел 1 чекмедже на месец.
Тая година купих още 4 т. Вече имат и вибро сито за отделяне на фината пепел при изработването.
lakosste - специалист
Чираче написа:
Миналата година купих 4 т от тук http://www.ecopellet.bg/bg/

От тях ми останаха малко по-малко от 1 т. Много съм доволен. Горят перфектно, никаква шлака, и пепел 1 чекмедже на месец.
Тая година купих още 4 т. Вече имат и вибро сито за отделяне на фината пепел при изработването.
Колега, на каква цена са и от там ли ги вземаш или има дистрибутор и в Пловдив?
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: