И да, не мисля че е правилно реактивната енергия да не се компенсира.А тебе кво те ебе та да искаш отговор.....Ти не беше ли от ония скакалци дето отрекоха "кондензатора на Иванов БГ"......

И да, не мисля че е правилно реактивната енергия да не се компенсира.А тебе кво те ебе та да искаш отговор.....Ти не беше ли от ония скакалци дето отрекоха "кондензатора на Иванов БГ"......
simplex написа:Варисторът е елемент, който деградира по малко с всяко едно сработване(пик)... И да, не мисля че е правилно реактивната енергия да не се компенсира.... Бях задал въпрос, отговор не получих.Да, деградира след всеки пик но не дефектира след всеки пик. Я сега да вземеш да ни разкажеш колко ком. захранвания, разклонители със защити, импулсни захранвания ... си виждал с гръмнали варистори.
simplex написа:Бях задал въпрос, отговор не получих.Нали си даваш сметка, че този обект не е лично мой? Аз само го управлявам и дори да имах желание, а аз такова нямам, не мога да цитирам кой и какъв е точно този обект и защо не е направено това или онова. Някак си не е етично, а и няма никакво отношение към темата. Разглеждаме обекта такъв, какъвто е. Мисля, че дадох достатъчно технически подробности, които да пояснят ситуацията и проблема. Не мисля, че ти дължа отговори, засягащи собственост, предназначение и проектантски решения.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: