• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Avas_co - майстор
Тинки, хайде стига си срал в темите на човека !
Десет човека ти казват, че проблем има само в твоя телевизор, но ти си държиш, някой друг трябва да реши ТВОЯ проблем.
И, моля те не ми разтягай локуми, честно се чудя - бе ние ли сме тъпи, че ти се вързваме на провокациите или просто ти имаш сериозни ментални проблеми и ние сме жертвите.
VLADO66 - майстор
С телефона ги виждам перфектно на 5.5'
zz_stefanov - майстор
Снимките са по хоризонтала 960, на лаптопа гледам ги на 768. IE ги разтегля малко, хрома се справя перфектно.
Тинки защо ще ми е насран хрома, щото работи по добре ли? :)
Lisko - майстор
simplex написа:
martosound написа:
Нищо не се разтегля наникъде.
Приятелю, пусни Интернет Експлорер или Firefox. Излизат оразмерени при Chrome и неговите деривати. Дал съм решението как да не се товари интернета и всичко останало с излишен трафик от големи снимки за хората, които само искат да прочетат текста, който си писал - imageupper. Има ми го в подписа.
Това е особеност в рендерирането на отделните браузери.
Нищо подобно! Не е особеност на отделните браузъри а е особеност че са ти с различен "зум" а ти не се усещаш.
Току що пробвах с IE, FF, Chrome. И на трите картинките излизат еднакво големи (стария дизайн) АКО, подчертавам АКО си се сетил и на трите да сетнеш зум 100%.
Junak - майстор
И пак се намери един simplex, който осра темата на човека. Няма ли най после някой модератор да го побутне да стане duplex? Ей, край няма простотията човешка...

martosound, перфектно... Адмирации... :)

А на тоя не му обръщай внимание. Преди обяд го е яд на себе си, след обяд на всички останали...
  • 1
  • 2

Тема "LED лампа OSRAM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: