fore написа:Салама от Практикееееерn_a написа: На практикер има едни силикони супер хидроуплътняващи и пистолетът си им е тамънКъв Практикер сега, нали говориме за Лидлските изцепки.........
.........

fore написа:Салама от Практикееееерn_a написа: На практикер има едни силикони супер хидроуплътняващи и пистолетът си им е тамънКъв Практикер сега, нали говориме за Лидлските изцепки.........
.........
fore написа:Само бях чувал колко си прост, но сега наистина сам се уверявам. Заради такива като тебе тоя форум вече нищо не струва. Обяснявам ти нагледно, че това, което си написал няма как да бъде вярно. Я си представи, че някой не ти знае акъла (или по-скоро липсата му), вземе че ти повярва и си купи ейнхел с 50 литрова бутилка за да боядисва, шлайфа, пробива и прочие. Не се надявай много на анонимност в нета! Щото може да се наложи да си купиш без да искаш още няколко ейнхела.bulhomes2 написа:fore написа:Работя за Лидл грънци !
И кой е казал че говоря за Лидлският 25 литров компресор.
Имам и 50 литров Ейнхел на 10 бара. Това вече е друго !![]()
![]()
Друго си е да го... И кои от червените операции си работил с него, че ми е интересно?
Наскоро си купих такъв с 400 литров дебит и 270 литрова бутилка. От подобен с 50 литрова бутилка си го направих с две камионски двуцилиндрови глави и съм му приготвил и трета. Ма викаш - преебал съм се. Трябвало да си го оставя оригиналдъ и никакви грижи за ония операции...
Баце верваш ли ми че ми е все тая какво си вързвал и модифицирал, еле па с какво си се преебал.....
---------
Чолев така се напипва пазара- първо се пускат 2 броя и после ако има интерес се пускат повече.
Компресорът е предназначен за производство на сгъс-
тен въздух за пневматични инструменти, които могат
да работят с дебит до около 260 л/мин. (например
пистолет за гуми, пистолет за продухване и пистолет
за лакиране). Поради ограниченото количество на
подавания въздух, не могат да се използват инструмен-
ти, които имат много голям разход на въздух (например
вибрационен шлайф, прав шлайф и ударен винтоверт).
..
Имайте предвид, че нашите уреди не са конструирани
за производствена, занаятчийска или промишлена
употреба. Няма да уважим гаранцията, ако уредът се
използва в производствени, занаятчийски или промиш-
лени предприятия, както и при сходни дейности.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: