Нека намерим най-тънките цени.
agj - майстор
hakama написа:
От четвъртък има за 12 лв таймер, до 3600W.
2x механични или 1х дигитален.
Кой е по-надежден?
Трябва ми да може да се включва през интервали нощем радиаторна печка 2кВт(терморегулатора не й работи). Както и да се вклпчва 1ч преди да се прибера.
С дигиталния се работи много по лесно.Преди време си купих механичен от друга подбна верига ,но се изнервих с настройката... и го върнах.
jordanil - специалист
здравейте.Търсих ,но не намерих информация и мнения за преносимия компресор,който е утре на промоция.Мнения?Евентуално става ли за боядисване,непрофесионално използване..За гъдел ,както се казва?Или да не си давам парите
kozl - майстор
Става за помпане на гуми, топки и подобни - изпробвано. За друго се не сещам. За боя ич се не пробвай - няма ресивер.
Търсил си недостатъчно, беше коментиран на предишната продажба.
kozl - майстор
agj написа:
hakama написа:
От четвъртък има за 12 лв таймер, до 3600W.
2x механични или 1х дигитален.
Кой е по-надежден?
Трябва ми да може да се включва през интервали нощем радиаторна печка 2кВт(терморегулатора не й работи). Както и да се вклпчва 1ч преди да се прибера.
С дигиталния се работи много по лесно.Преди време си купих механичен от друга подбна верига ,но се изнервих с настройката... и го върнах.
Това само ИТ специалист може да го твърди :roll:
Аз като имам три електронни и всеки по различен начин се гласи, а механичния само местиш палчетата и трябва да го превъртиш на точно време. Но механичните ми няма 24 часа брояч и за тва се лепнах на електронните. Пък и електронните са с много повече програми, а механичния е с една през всяко превъртане на барабана. А тези лидълските механични с каква скала са 12 или 24 часа :?
resistbody - майстор
kozl написа:
.... А тези лидълските механични с каква скала са 12 или 24 часа :?
24 часа, 96 палчета по 15мин всяко..
Аз ползвам само механични, настройва се за 20 сек. Естествено ако трябват различни дневни програми електронния е по-добре.
hakama - специалист
Май и двата ще взема и след теста ще върна единия.
zmiori - специалист
За тия механичните не знам ама електронния има батерия и дори да спре тока пак си "цъка". и в уречения час ще цъкне уреда. А механичния маи спира и кат доде тока пак тръгва ама със закъснение от времето през което е нямало ток.
С електронен и едно контакторче пусках и спирах бойлера на щерката в квартирата един час преди да се включи дневната тарифа.
vladko33 - специалист
Компресорчето е идеално. Имам го ото няколко години. По принцип пише, че не трябва да работи повече от 15 мин, но лятото надувам голям дюшек с него и го пържа по 20-25 минути. После едвам го пипам, но още не ме е предало.
Chefo77 - майстор
А какво точно му е предимството пред другите компресори за помпене на гуми (по-хубави или по-калпави), та да струва 130 пари???
Virtex - майстор
Че е новата премиум линия на лидл за електро-инструменти :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: