• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
Имам пищов, искаш ли да ти го подаря, та да свърши тая простотия?
Бах ма`аму, толкоз дърт и издухан мотор, и да не се оправиш с него! Що не вземеш да се гръмнеш.
пп: Ама форумо ще умре без теб /абе, ти да не си на процент там?/!
nikolovvd - майстор
Ай стига де! Тук се борим за 100 страници, а ти искаш да не стигнем до 67-мата!
kuger - майстор
simplex написа:
kuger написа:
Бах ма`аму, толкоз дърт и издухан мотор, и да не се оправиш с него! Що не вземеш да се гръмнеш
Оправих се?
Дали се?
p.v.x - майстор
Ще ви се.
kolcho - специалист
simplex написа:
чистите ми "ремонти" нямат и 50лв.
При над 1200 поста в "темата" ти дотук, това прави по около 25 поста на всеки лев твои разходи.
Извод: ти си най-коментираното попръцване в този форум, Лидъл ряпа да яде!
Поздравления :lol:
montoya - майстор
Chefo77 написа:
Кое не е дарак, бре? Дарак и половина, от 3 месеца я имаш, вече ти побеля косата. И това е Пасат, смятай ако беше някоя екзотика. На колегата Пасата има почти 300 000 км само в него, такси е въртяна и пак няма толкова проблеми като твоя. Не се обиждай, ама си е дарак.
Моят е на 330 хиляди при мен от началото на 2004 година, колко са превъртели швабите не знам, щото не го е превъртял братчеда, който го докара от там.
Имам съмнения че са върнали стотина хиляди, щото го купих някъде на 110, пък намерих една бележка за следваща смяна на масло на 202 хиляди.
В момента е на
Изображение
simplex написа:
На ауди е по дължина. Колекторите са отстрани
Ако мислиш, че се стига по лесно до тия колектори, излъгал си се. Дори е по тясно, че калника е много близо. А пък как им се сменяват ремъците...
nikolovvd - майстор
simplex написа:
...Понякога ми се иска..да бях си взел Ауди.
А защо не Опел? Ще можеш да си го "паркираш" в джоба. Нещо такова!
http://www.vbox7.com/play:6d3fbe94&p=pl ... order=date
Ето и реклама! :roll:
Прикачен файл:
Opel.JPG
Opel.JPG (85.24 KиБ) Видяна 667 пъти
Последна промяна от nikolovvd на чет окт 20, 2016 12:06 am, променено общо 1 път.
montoya - майстор
simplex написа:
montoya написа:
...
Тез сини диоди/бленда са някакъв мод, а? И дисплеят ти свети нетипично? :? Коя година - след 92?
Една лента 12 бр сини диоди и една лента 12 бр бели диоди залепени над мястото на оригиналните лампи. На дисплеите понеже ме мързея да завирам диоди с резистор за осветление, само им махнах зелените бленди и така ги оставих с оригиналните лампи. Получи се много яко синьо и жълто.
Иначе края на 89-та година
p.v.x - майстор
simplex написа:
montoya написа:
...
Тез сини диоди/бленда са някакъв мод, а? И дисплеят ти свети нетипично? :? Коя година - след 92?
Симпли.

Я снимай и твоя.
При запален двигател.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: