Всички имаме коли, нали ?
SEV - специалист
Какви протестиращи,какви 5 лева,какви побоища.Някой май ти е счупил муцката някъде като се правиш на интересен,на живо.Тук в нета също не си много защитен,криейки се зад компютъра си.Запомни това.Можеш да бъдеш издирен.
Не се изтъквам,нито материално нито ментално.Ти каза,че органите на реда(ДАНС,КАТ,БОБ и др) нямат нужния интелект.Просто това ме подразни и то излязло от устата на един ..............
p.v.x - майстор
Chefo77 написа:
Гого, много голям проблем на Тинки е, че всичко му е виртуално. Виртуално е мъжкар, раздава шамари, троши коли, кара се на шефовете си и сваля правителства. Наживо мълчи или тихичко мрънкоти и си рине там в неговата си кочинка.
Само той ли?
Chefo77 - майстор
p.v.x написа:
Chefo77 написа:
Гого, много голям проблем на Тинки е, че всичко му е виртуално. Виртуално е мъжкар, раздава шамари, троши коли, кара се на шефовете си и сваля правителства. Наживо мълчи или тихичко мрънкоти и си рине там в неговата си кочинка.
Само той ли?
Със сигурност не. Но почти никой друг не държи толкова много на анонимността си.
Ако визираш мен (макар да се съмнявам), аз каквото си пиша тук, си го казвам и наживо. Достатъчно хора има във форума които ме познават лично и могат да споделят дали е така. Гледам да не се разминавам, че после трудно се оправдавам :)

SEV, Тинки в частност е прав. Голяма част от състава на МВР и МО на две прасета помията не могат да хвърлят. Не можеш да го отречеш, че има много кухи парчета в Системата, както и има много свестни!!! Както навсякъде де :)
SEV - специалист
Тинки аз съм обезоръжен от простотията ти.Може би такива като теб заслужават съдбата си.Сега излизам с жената и децата на разходка а на теб,на адвоката ти и на.........Погледни снимката.

Прикачен файл

IMG_20160928_145338.jpg
IMG_20160928_145338.jpg (95.92 KиБ) Видяна 727 пъти
SEV - специалист
Chefo77 написа:
Както навсякъде де :)
Ей тука си много прав,градски.
gogo7777 - майстор
Еми негова си работа. Аз каквото съм го посъветвал на сериозно до сега не ме е послушал. Вярвам може сам да си отсее кое е майтап и кое не.
Бих го взел при мене на работа, щото ми стана симпатичен и малко ми дожалява за него.....сериозно :) Ако се окаже борбен бързо бързо ще смени имиджа :-D
Chefo77 - майстор
Гого, има хора, на които им харесва повече да са долу и да мрънкат. Като са по-горе, ще вземе някой да им търси отговорност ...
p.v.x - майстор
simplex написа:
..п.п Основната полицейска заплата е под 900лв. Матори, МЛ-ки и 2 дяца..и жена. Нещо не се връзва.
Ти какво гледаш у паницата на хората.

Във едно семейство , може и жената да допринася , в по голяма степен , за благополучието му.

пп.Казвам го като пример.
gogo7777 - майстор
Гого, има хора, на които им харесва повече да са долу и да мрънкат. Като са по-горе, ще вземе някой да им търси отговорност ...
Няма за какво да мрънка....стига да се впише в картинката. Той това иска да не работи много и да му се плаща добре. Това мога да му го осигуря. А ако може да "чете" чертежи веднага му скача ставката. Само от него си зависи :wink: За месец ще изкара така бленуваните мангизи стигащи за 3 Пасатковци :wink:
Chefo77 - майстор
Гого, човекът е (евентуално) електроинженер. Или май беше нещо компютърно. Ти ще му даваш чертежи да разгадава. Мухахаха.
simplex написа:
Chefo77 написа:
...Като са по-горе, ще вземе някой да им търси отговорност ...
Айде бе. Отговорността върви с подходящо възмездяване...
Тцъ. Възмездяването отива на подходяща отговорност. Когато няма такава, а си просто един от многото - за какво да те овъзмездяват? Първо работата, после парите. :wink:

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: