achmonek написа:Не съм съгласен. Писали са 65, ама за въглища. Модифицирали сме котела, от това не следва ли нещо?stelibg написа:filmatoplo написа:Не може да се сравнява с колата , препоръки има за температурата но кой я спазва ,ами днес е лято .колкото изкарат котлите - после у дерето .
Самото изискване на производителя трябва да ти е достатъчно за да не умуваш а да изпълняваш. Или както винаги ние българите знаем повече от германци и прочие. Вярвай ми - не са го писали напразно!
Защото в една друга инструкция за експлоатация е казано 55 градуса, даже предупреждават, че гаранцията отпада ;)
По повод колата - ами точно дизел карам, даже имам един такъв съветник на борд компютъра, дето винаги ме кара да шофирам на по-висока предавка и по-ниски обороти. Но и без нея знам, че най-икономичното ми шофиране е около 1700 rpm. То и звука на двигателя го показва.
И повярвай - понякога производителите пишат АБСУРДНИ неща. Да не мислите, че им пука за потребителите. Лично се убедих в това. Важни са печалбите.
Когато някой извади 15 годишна статистика, с поне 30 котела на ниска температура, и 30 такива на 70 градуса. Е, това е друго.