Нека намерим най-тънките цени.
grizan1980 - специалист
За поялника да кажа- не вярвах че ще върши работа. Учудих се, че не е така - за дребни неща върши работа, не хаби много много батерии. Като му свалих човката , ми се стори че е компект с нагреателният елемент. Използвал съм го до сега само няколко пъти в колата и толкоз. Цената му беше обаче доста по надолу(нямаше и 10 лв )....
fore - майстор
Абе над 10 лева беше иначе щях да съм го купил понеже и на мене не ми вдъхваше доверие. Маиче 14-15 лева мисля.

Човката как се сваля и на резба ли е. 4 мм ли е ?
Железна ли е ? Тоест държи ли калая или не се калайдисва добре ?

Пише в упътването че при постоянна работа кара 1 час.
grizan1980 - специалист
Човката се сваля с издърпване, нещо като чинч кабел изглежда . А от какво е направена идея нямам лесно се калайдиса. А за цената под 10 лв беше сигурен съм. Може да имаше локална разпродажба. А за единият час незнам , ползвах го за малко и с презареждаеми батерии .
fore - майстор
Презареждаемите батерии са на 1.2 волта и ще карат по малко. Но щом работи с тях е добре.
ESPACE - майстор
fore написа:
Презареждаемите батерии са на 1.2 волта и ще карат по малко. Но щом работи с тях е добре.
Абе те че няма да карат по малко, няма. Даже и повече може да карат от алкалните. Ама за сметка на мощността(температурата).
fore - майстор
А най вярно е че и температурата и времето за разряд ще са по ниска и по бързо. Понеже сумарната мощност ще е по ниск и напрежението също няма да е 4,5 - 4,8 волта, а ще е 3,6 - 3,9 волта при пълен заряд.
Което е като да липсва една батерия. И съответно може и да има повече ток, но няма напрежение. И ще се скапват много по бързо. А че ще грее по малко също е ясно.
cholev - майстор
Преди време батерията на един навигатор се беше раздула в колата при -20с
Вчера се загледах на батериите: на компернаските пише до +50оС; на тези на гризли +45оС, но и на двете няма минимална температура.
Нещо да кажете. Зимата да прибирам ли батериите на топло или да си стоят в бараката.
vencil - специалист
Някой използвал ли е този акумулаторен винтоверт, някакви впечатления струват ли си :?
Изображение
Изображение
cholev - майстор
Да повториме за затвърдяване
cholev написа:
...
С две думи: барабана действително е удобен с всички битове вътре. Силата за 3.6в е добра. батерията кара вечно. Лека.
Недостатъци.
Само за завиване/отвиване (200об/мин)
Няма степени на въртящия момент.
Батерията е вградена (не се вади)
В повечето случаи е необходим удължител - заради широкия нос
fore - майстор
Чолев какви въпроси задаваш сега и ти с тия батерий ! Естествено че батерия не е добре да стои на студено !!!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: