Нека намерим най-тънките цени.
cat - специалист
Чоев освен догодина да ви направя едно филмче как се прави вино, от 1т грозде принципно излиза от 650 до 750 а в редки случаи и до 800 л шира но пак повтарям аз пресовам джибрите до почти сухо състояние и така излиза още сума шира но джибрата определено разваля ракията и няма място в казана . Захарността на ширата или мъста кой как му харесва трябва да е 22,5 захарни градуса за да се получат 12 алкохолни и се залага 4л вино за литър ракия на 45 алкохолни градуса понеже има известни загуби при дестилацията . Айде стига че ще ни бият модераторите .

п.п Лидл за догодина ако пуснат гроздомелачки и преси няма да е лошо , поне профи захаромери и спиртомери да пуснат
Avas_co - майстор
jekasus написа:
Avas_co написа:
Е, хубаво де, като сме я почнали.
На мен такова подариха http://whiskeytemple.blogspot.bg/2015/0 ... ingle.html, като му видях цената, го пазя за по-специален повод...
Ако подарят водка Белуга, надали ще издържа :-D
cholev написа:
понякога отскачам до Березка в Борово за некоя и друга бутилка от сибирските
"Пять озер" най ми харесва, Стандарт и Зеленая, като Флирт пред нея.

Като не занимават със машинарийките, ще говорим за пиене :-D И за жени също :-D
Не знам какво и се кефите на тая водка, то и аз като младеж си я смучех доволно, но последно ...
За Белугата, ми не е никак лоша, но водка, и за тия пари, ми не, мерси.
Като се прибрах от мадър Раша по-миналата година, бях домъкнал някоя бутилка Белуга, че бащата пие водка ( пък там само половинки продават) и ги изпихме накуп, та на другия ден се гледахме с наведени глави, но за водка тия пари ми идват повечко.
В Русия пробвах разни арменски коняци, е уникална работа, то и на тях парите хич не са им лоши, пък не мога да се похваля, че съм си взимал от най-доброто.
jekasus - майстор
Avas_co написа:
Не знам какво и се кефите на тая водка
Мастика и вино не ми вървят, тъй че всеки със вкуса...
Ама, като има хубава ракия на маса, друго няма да погледна :-D
stan73 - майстор
В нашата Била, пуснали (вчера го нацелих) Джак Даниълс (аз глезено го наричам "Чичо Джак" (и е едно от любимите ми питиета, наред с коняците и червените вина)), 700мл, 43 градуса, лимитирана серия за 150 годишнината на дистилерията и е без клапан (както си и трябва) на промо за 30 лева. Не съм го отворил още ((защото имам още от друго подобно (но литрово), което Мацката ми беше купила от "граничният морски маг" (естествено също без клапан)), но предполагам, че е ще е супер.
П.П. Фори, "Чичо Джак" (ти май го наричаш Др. Джак (няма лошо де...)), който си си купил с клапан ли е ? Ако е така - най-вероятно си случил на ментак. Истинските, които са ми носили от белият свят нямат, а на вкус са много по-добри (а и като последствия) от тези, които са купени от тукашните супермаркети и имат клапан.
П.П.2 За съжаление Чичо Джак, продаван даже в тукашният Лидл, също е с клапан... :( (но поне лидълският поръчков Бърбън си е супер)
etconev - специалист
Само докато чета и взе да ме хваща :drinkers: :rolleyes: сигурно затова на магнитната ми пръчка, която вдех от лидл не можах да светна диода :partyman:
cat - специалист
etconev написа:
Само докато чета и взе да ме хваща :drinkers: :rolleyes: сигурно затова на магнитната ми пръчка, която вдех от лидл не можах да светна диода :partyman:
Развий магнитчето извади батериите под тях има залепена хартия маха се с отвертка и светва .
etconev - специалист
cat написа:
etconev написа:
Развий магнитчето извади батериите под тях има залепена хартия маха се с отвертка и светва .
Да, с новият комплект го направих :o , а стария го върнах. Кой да види тази хартийка...
fore - майстор
Ами в упътването си го пише ! :lol:

-------
С клапан е, но и с Кола.

Действително съм пил Джони от Немско директно без клапан - изпих половин литър легнах в 4 и сина ме събуди в 8, бях свежарка. Немска работа.

А тоя Доктор сигурно е с повече лош спирт, но на вкус става.

Билският има ли екстри или е само Доктора ?
salsero - помощник
В емаг вдигнаха цените във връзка с предстоящоя черен петък. Дебнех един видеорегистратор, който сега е 70 лева над обичайната цена. :vom:
Николай Николов - специалист
Черния петък в емаг е най-голямата пародия. :lol: Много често стоки "на промоция" са с по-висока цена от други интернет магазини :mrgreen:

Вчера взех лентовия шлайф - малко е шумничък, но като цяло работи добре и прахоулавянето е адекватно.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: