Най - вълнуващия въпрос зимно време.
DimitarD - специалист
stojan83 написа:
здравеите някои които ползва електронни термо глави може ли да каже на какъв принцип работат, имам в предвид забелязах че обикновенните глави със приближаване до настроената температура не са на 100% отворени а почти са затворили и пускат по малко количество вода. И електронните ли са така или те са на 100% отворени и при достигане на температурата затварят на веднъж притока на вода ?
Има и от двата вида, аз предпочитам тези които пропускат по малко количество вода. За максимален комфорт тези които се тарират/калибрират (измервам температурата, на отсрещната стена например и сравнявам с термометъра на главата, като разликата се коригира на електронната глава)
здравей те някой ползва ли газанализатора който го продава бойко от софия и имали някакъв ефект от него
Стоян Петришки - специалист
DimitarD написа:
stojan83 написа:
здравеите някои които ползва електронни термо глави може ли да каже на какъв принцип работат, имам в предвид забелязах че обикновенните глави със приближаване до настроената температура не са на 100% отворени а почти са затворили и пускат по малко количество вода. И електронните ли са така или те са на 100% отворени и при достигане на температурата затварят на веднъж притока на вода ?
Има и от двата вида, аз предпочитам тези които пропускат по малко количество вода. За максимален комфорт тези които се тарират/калибрират (измервам температурата, на отсрещната стена например и сравнявам с термометъра на главата, като разликата се коригира на електронната глава)
Митко ти с какви електронни глави си? Има ли смисъл от инвестиране за по скъпи или все тая?
DimitarD - специалист
stojan83 написа:
Митко ти с какви електронни глави си? Има ли смисъл от инвестиране за по скъпи или все тая?
Аз съм с easy home, които са идентични със silvercrest. Имал съм salus и honeywell. Смятам че няма смисъл от скъпи. Ако си намериш лидълски ще е добре.
gnt69 - майстор
Гледам в немския лидъл ги има и блутууд и нормални. Цената според мен е приемлива. :partyman:
https://www.lidl.de/de/search?query=Hei ... rperregler
tokata123 - напреднал
На Херц главите са по 36лв.
http://herz.bg/index.php?p=57&id=714
Цената е от 18.10.2016г
alex_serviz - специалист
С тези линкове силно ме размислихте. От миналия сезон чакам в Лид'л да излезе промоция, но до сега няма.
gnt69 - майстор
Поръчвай през Габко смело ако ти трябват. Аз пролетта взех три инверторни помпи по 25-30 евра. :partyman:
maistora1965 - специалист
Аз миналата година взех три от лидъл тази година когато да ги монтирам две изобщо не тръгнаха а третата която работи половината дисплеи не се вижда.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: