Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
Някъде гледах, че е-маг патентовани черния петък и вече щял да е само при тях.. :axe:
Последна промяна от nikolov333 на съб ное 19, 2016 6:12 pm, променено общо 2 пъти.
fore - майстор
Е-МАГ :butthead: :axe: :finga: :stock1: :kotz:

Емаг са патентовали продажбата на преоценени стоки от Производителя като за нови !
пишман_майстор - майстор
От уискито харесвам предимно Гленфидих. Струва си да го пробвате. И тогава кусвайте от другите марки . Залагам, че една голяма част ще почнат него да си купуват
fore - майстор
Абе всеки си е харесал нещо по негов вкус и го хвали. :wink:

Аз от бирите харесах Златна Прага като вкус.

И междо другото дозаторите едно че оскъпяват продукта, а и се вадят с тирбушон лесно. Така че незнам дали като е без Клапан е по марково от такова с Клапан.
По скоро е важно за къде е бутилирано. За нас Туземците или за Немците. :lol:
cholev - майстор
jekasus написа:
...
"Пять озер" най ми харесва, Стандарт и Зеленая, като Флирт пред нея.

Като не занимават със машинарийките, ще говорим за пиене :-D И за жени също :-D
Даааа 'пять озер' (снимка моя)
ето така
Изображение

Сега почваме за жени :-D
cat - специалист
:? Ми те в Лидл не продават жени .
pgt - специалист
cholev часовия интервал наближава :lol:
cat написа:
:? Ми те в Лидл не продават жени .
Ама какви майсторки има с кеф да си им калфа :razz:
jekasus написа:
Ама, като има хубава ракия на маса, друго няма да погледна
Евала за моабета, точно за това говерех, ама и уискаджиите зеха да се поосъзнават, че пият повече ментета :supz:
etconev - специалист
Колеги, Лидл дали имат черен петък? :rolleyes:
klomo - специалист
Има всяка седмица черен четвъртък за домашните майстори :-D

Към колегата за бормашината.
Бормашините са скоростни с недостатъчен въртящ момент за затягане на рапидки. Може и с тях, но си има техника(хубав накрайник, скорост,усет , за да не превърти, че има скъпи накрайници) и са доста тежки и по неудобни. Ако предимно ще се ползва за завинтване си вземи двускоростен верт. Дали ще е на батерия или на 220В е според нуждите.
fore - майстор
Това го коментирахме че с Бормашина се пробиват отвори, а с Верт се завиват рапидки. Просто планетно/сателитният механизъм с който разполага Верта може да генерира достатъчен въртящ момент само.

Иначе винаги може да се правят неподходящи неща с неподходящи машини, но е добре да са за кратко.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: