• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 230
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
toto1221 - специалист
Преди 10 ден е честит,даже май не съм сложил правилно силикона и сега понамерисва малко
toto1221 - специалист
Ето на 5 степен при подаване на пелетите.хайде 3,2 и вентилатор 1950, и един въпрос чета целия форум как така е оставяте камината на 50 температурата. На водата и твърдите че ви е баня топло след като температурата на контролера на камината има фабрична разлика от поне 7 градуса на реалната температура на водата следователно ако е правите на 50 то водата е 43, не виждам как може да се стопли едно жилище при 43 градуса ако навън е под нулата :?

Прикачен файл

_20161126_190447.JPG

Прикачен файл

_20161126_190303.JPG
Raij - специалист
Няма как камината да показва повече градуси на водата при полужение че датчика е от вън на водната риза.(По вероятно е да са по малко) Погледни си твоя и го намести. Моята входяща температура на бойлера е + - 1 градус от показанията на камината въпреки че се измерва на 5 метра от камината (датчика е на бойлера). Намери начин да измериш и сравниш градусите на изгорелите газове. За пореден път Те питам миналата година как е работила а тази неще.
ivo_steel - специалист
Поне му е работила цял сезон на колегата , аз какво да кажа като моята работи само 8 часа и сега неще .... аз ли съм най-големия карък тук ... И никой ли не се е срещал с моя проблем ?
filmatoplo - майстор
Пламъка защо гори на два езика .колко време може да изкара без да се чисти кошничката ,остава ли прилепнала пепел вътре .
toto1221 - специалист
От препълване нямам проблем хвърлям пепелника на 3,4 дни.как да измеря температурата на изгорелите газова. Имоята камина имам вързан термометър на водата и показва 7 градуса по малко
toto1221 - специалист
И миналата година беше така, ты си.гори добре единственият ми проблем е разходът иначе други оплаквания нямам оосвен че Иминалата година ми беше изгореляла запалката
Raij - специалист
ivo_steel написа:
Поне му е работила цял сезон на колегата , аз какво да кажа като моята работи само 8 часа и сега неще .... аз ли съм най-големия карък тук ... И никой ли не се е срещал с моя проблем ?
Доколкото разбирам от книшката ако P25=0 би трябвало да не дава грешка Er7 или 8. провери пак всички настройки спокойно без нерви.
Raij - специалист
toto1221 написа:
От препълване нямам проблем хвърлям пепелника на 3,4 дни.как да измеря температурата на изгорелите газова. Имоята камина имам вързан термометър на водата и показва 7 градуса по малко
аз ти казвам че на три термометара вързани ми показва 1 ррадус разлика. вземи от приятел термометър и го сложи на мястото на твоя да сравниш.
Raij - специалист
toto1221 написа:
И миналата година беше така, ты си.гори добре единственият ми проблем е разходът иначе други оплаквания нямам оосвен че Иминалата година ми беше изгореляла запалката
керамичната ли, колко струва. ще пуснеш ли няколко пъти автом.зареждане на шнека и да измериш колко пуска на едно пълнене, че ми е любопитно.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 230

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: