Преди 10 ден е честит,даже май не съм сложил правилно силикона и сега понамерисва малко

ivo_steel написа:Поне му е работила цял сезон на колегата , аз какво да кажа като моята работи само 8 часа и сега неще .... аз ли съм най-големия карък тук ... И никой ли не се е срещал с моя проблем ?Доколкото разбирам от книшката ако P25=0 би трябвало да не дава грешка Er7 или 8. провери пак всички настройки спокойно без нерви.
toto1221 написа:От препълване нямам проблем хвърлям пепелника на 3,4 дни.как да измеря температурата на изгорелите газова. Имоята камина имам вързан термометър на водата и показва 7 градуса по малкоаз ти казвам че на три термометара вързани ми показва 1 ррадус разлика. вземи от приятел термометър и го сложи на мястото на твоя да сравниш.
toto1221 написа:И миналата година беше така, ты си.гори добре единственият ми проблем е разходът иначе други оплаквания нямам оосвен че Иминалата година ми беше изгореляла запалкатакерамичната ли, колко струва. ще пуснеш ли няколко пъти автом.зареждане на шнека и да измериш колко пуска на едно пълнене, че ми е любопитно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: