Всичко за дърводелството
themask - специалист
Е то за 23 лева може човек да си поръча това:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... UTF8&psc=1

Аз си го бях поръчал като беше дори по-ниска цената. Мисля, че за тази цена не си заслужава да се мъчи човек.
:partyman:
nikolson - майстор
От европейски склад, с безплатна доставка http://eu.banggood.com/Wholesale-Wareho ... 76988.html
EDI - майстор
Николсон, то добре, ама на това свредло не му излиза Ф-то, дават го 9 мм, не става за шаблоните, при тях трябва Ф 9,5 мм.0,5 са доста разлика в случая, ще хлопа в кондуктора.
nikolson - майстор
Те тия чайници са малко бастуни. Като нищо може да е 3/8", щото на този фрезер пишат също 3/8", пък на последната снимка е 10мм.
Ако пък се прави кондуктор, може да се направи 9мм, вместо 9.5.
EDI - майстор
Възможно е, гледам има три положителни отзива и никой не се е оплакал. :lol: Ако се прави приспособлението, никакъв проблем няма да има.
EDI - майстор
Я да видим кой изкупи комплектите на ВОЛФКРАФТ от ТАШЕВ ГАЛВИНГ, вчера имаше 3 комплекта, днес нито един. :lol: :partyman:
mavryt4o - майстор
2 лева е една дълга бургия малко ъпгрейт с шмиргела и втулка със стопор.Стига с тоя ташев нали не сме се прекръстили на купи си сам.Като го направя ще кача снимка след като го пробвам искам и да е със стяга за материала .
EDI - майстор
Само питам, не съм си вземал, да не съм луд да давам толкова пари за пластмаса :lol: .Аз ще правя със свредло 8 мм, ама трябва да се наканя.Хем няма да търся тапи по 9,5 мм, а ще си ползвам дибли 8 мм.Също смятам да го направя със стяга и някои други подробности за удобство.
mavryt4o - майстор
Направих го стана перфектно НО два пъти чупя бургията.След пиленето върха остава крехък и минавам на друг вариант.Намерих в нета бургия фи 4 с зенкер 10 мм.След него ще сложа ограничителя за дълбочина и вече трябва да стане.С умисъл дърся и аз фи 10 да влизат всякакви видий и тапите си ги правя с плашка м12 .
EDI - майстор
Аз още не съм започнал, понеже още не съм си намерил водещи тръбички Ф8 вътрешен.Имам едни дуралови Ф10 вътре, може с тях да пробвам, но не знам кога ще имам време.Иначе чупенето на върха на свредлото често го споменават като проблем из чуждите форуми.Може да пробвам с кобалтови свредла Ф 8 или 10, евентуално Ф9, ако намеря такава тръба, продават се свредла с кобалт в сплавта на стоманата, не само с кобалтово покритие.

Тема "pocket screw на български" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: