Vik1963 написа:Благодаря за съвета за t03 и t04 (51 и 10). Вече близо три дни не е гаснала, но ми се струва, че настройките за различните степени са доста високи, защото разходът е ужасен (4торби за денонощие, а това е доста). Може ли съвет за оптимизация на тези параметри, че иначе ще трябва всяка седмица да купувам по пале пелети. Предварително благодаря. Настройките в момента са следните:filmatoplo написа:В момента как е , предполагам че се оправи тоест с повишена доза вече пали.Да, засега пали, но не смея да кажа за да не го урочасам. Вече стана едно денонощие, но нека минат няколко дни и тогава ще видим.
Vik1963 написа:Мислите ли, че ако ако сложа следните настройки ще започне да гасне пак:Vik1963 написа:Благодаря за съвета за t03 и t04 (51 и 10). Вече близо три дни не е гаснала, но ми се струва, че настройките за различните степени са доста високи, защото разходът е ужасен (4торби за денонощие, а това е доста). Може ли съвет за оптимизация на тези параметри, че иначе ще трябва всяка седмица да купувам по пале пелети. Предварително благодаря. Настройките в момента са следните:filmatoplo написа:В момента как е , предполагам че се оправи тоест с повишена доза вече пали.Да, засега пали, но не смея да кажа за да не го урочасам. Вече стана едно денонощие, но нека минат няколко дни и тогава ще видим.
t07 - 16
t08 - 56
t09 - 33
t10 - 74
t11 - 40
t12 - 90
t13 - 48
Работя в режим на модулация на трета степен с пелети "скравена"
filmatoplo написа:Да не е загубила пламък от малка доза на степен 1 , или нещо фотосензор ,ама той на да ли се е повредил .Не знам. Аз даже си мисля, че дозата за степен 1 е доста голяма t08 - 56 и t09 - 33 и за това вчера ви попитах дали е възможно да се намали, че разхода е много голям.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: